Laminaat Plinten

Bij een laminaatvloer dient u rekening te houden met een juiste ondervloer, maar ook de afwerking van de vloer is belangrijk waarvoor u laminaatplinten kunt bestellen om het geheel perfect te krijgen.

Heel handig is het om de kabels van apparatuur dan direct weg te werken, daar toch rekening moet worden gehouden met de expansieruimte tussen de vloer en de randen die door de laminaatplinten mooi worden verborgen.

Laminaat plinten kopen

Er zijn vele soorten laminaatplinten verkrijgbaar. Er is altijd wel een passende kleur of maat voor uw laminaat. Het geeft een mooie afwerking en uitstraling aan uw mooie nieuwe laminaatvloer. Onze aanbieding incl. legservice wordt geheel afgewerkt door een vakkundig vloerenlegger. Een goede reden om hiervoor te kiezen!

 

Welke keuze voor laminaat plinten?

U kunt kiezen voor platte laminaatplinten, deze worden geplakt op uw vloer en niet tegen de wand geplaatst, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de afwerking van de wanden. Het type plint is persoonlijk en geheel uw eigen voorkeur. Het geeft een ruimere uitstraling aan uw kamer. Ook is het mogelijk om voor staande plinten te kiezen, deze plinten worden aan de muur bevestigd.

Er zijn dan ook meerdere soorten laminaat plinten verkrijgbaar bij Bebo parket:

  • Plak plint
  • Muur plint
  • MDF plint

Plak en muurplinten zijn voor het afwerken van alle merken en kleuren van het laminaat.

De platte plakplint is 2,5cm breed en 5mm hoog. Een bijpassende muurplint is 15mm dik en 6cm hoog. De MDF-plint is 18mm dik en 8cm hoog (wit gegrond). Wij zorgen ervoor wanneer u bij Beboparket besteld dat de juiste laminaatplinten in de bijpassende kleur geleverd worden.

 

Bevestiging van de laminaat plinten

U kunt eenvoudig met een zelfklevende plakstrip en de plinten op het laminaat plakken nadat de plakplinten in verstek zijn geknipt met een verstekschaar.