V-groef laminaat?

Laminaat is tegenwoordig een van de populairste vloerbedekkingen geworden. Dankzij nieuwe technieken zijn alle kleuren, decors en afwerkingen mogelijk. Zo is laminaat ook met een v-groef verkrijgbaar. Een v-groef ziet er niet alleen prachtig uit, maar kent ook vele voordelen. V-groef laminaat is even gemakkelijk te leggen en te onderhouden als iedere andere laminaatvloer.

Wat is een V-groef laminaat?

V-groef laminaat van Bebo Parket

Laminaat is in vele soorten verkrijgbaar. Zo heeft u een ruimte keuze uit decors, kleuren en afwerkingen. Een laminaatvloer met v-groef is zodanig afgewerkt dat er tussen de planken een groef ontstaat wanneer deze tegen elkaar aan worden gelegd. Deze groef heeft de vorm van een ‘V’, vandaar de naam v-groef. Laminaat met v-groef is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo heeft u keuze uit laminaat met v-groef aan de lange zijden en met een v-groef aan alle vier de zijden.

Uitstraling v-groef laminaat

Een laminaatvloer met een v-groef geeft een luxe uitstraling. Dankzij de groeven lijken de laminaat delen op echte houten planken. Hierdoor is het net of u een echte houten vloer in huis heeft. Als u voor tegellaminaat heeft gekozen dan lijkt het laminaat dankzij de v-groef op echte natuurstenen tegels. Met een v-groef aan de lange zijden lijkt uw ruimte groter en breder. Als u een natuurlijke uitstraling wilt creëren is een laminaatvloer met v-groef een perfecte keuze voor u.

Wat zijn de voordelen?

Een laminaatvloer met v-groef staat niet alleen prachtig, maar kent ook nog een aantal voordelen.
– Laminaat met v-groef slijt minder doordat vuil en zand in de groeven blijft zitten.
– Gemakkelijk schoon te maken
– Luxere uitstraling dan een gewone laminaatvloer
– Dankzij de v-groef lijkt het laminaat op echt hout of natuursteen

Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket