Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat aanbieding bij Bebo Parket

Als enige in Nederland biedt Bebo Parket uit Vriezenveen laminaatvloeren aan tegen fabrieksprijzen de scherpste aanbieding dus. U wilt waar voor uw geld bij de aankoop van voordelige producten en dat is wat wij ook begrijpen. Bij Bebo Parket vindt u topmerken laminaat zonder tussenkomst van derden. Wij kopen rechtstreeks in bij fabrieken en hebben onze eigen laminaatproductie, waardoor wij hoogstaande kwaliteit kunnen leveren tegen bodemprijzen. U vindt altijd de beste laminaataanbieding bij Bebo Parket.

Vakmanskwaliteit rechtstreeks uit de fabriek

Onze prijzen blijven laag door een messcherp inkoopbeleid. Het laminaat wordt door ons ingekocht per trailer, niet per pallet. Zo besparen wij kosten op transport, opslag en administratie. Wij hebben bijna altijd een vaste voorraad van 50.000m2 van uw gewenste vloer tegen aantrekkelijke prijzen. U vindt bij ons een laminaatvloer vanaf € 0,98 p/m2 .

Naast onze webshop vindt u ook goedkoop laminaat van vakmanskwaliteit uit onze eigen laminaatfabrieken op (www.twenterandflooring.com). Geen tussenhandel en korte lijnen!

Stuntverkopen: laminaat aanbiedingen in onze showroom

Iedere zaterdag organiseren we bij Bebo Partket razend populaire stuntverkopen en vindt u laminaat aanbiedingen in onze showroom. Resellers en consumenten zijn hier te vinden, zij komen uit alle hoeken van Nederland naar Vriezenveen voor de beste vloeren tegen de laagste prijs. In onze koffiehoek krijgt u  ook nog eens een lekker stuk taart bij de koffie of kunt u genieten van een overheerlijk broodje hamburger.

Gegarandeerd de laagste prijs aanbieding

Mocht u bij een andere laminaataanbieder uw laminaat van een B-merk gaan kopen tegen een interessante prijs, neem dan alsnog contact op met Bebo Parket. Wij kunnen u gegarandeerd een laminaataanbieding van A-kwaliteit leveren tegen een nog lagere prijs. Dus het is zeker de moeite waard om één telefoontje te plegen naar Bebo Parket uit Vriezenveen, want u krijgt bij ons het beste parket tegen de laagste prijs!

Laminaat aanbieding

Topkwaliteit voor fabrieksprijzen

De beste deal vindt u bij Bebo Parket in Vriezenveen. Wij houden onze prijzen laag door ons messcherpe inkoopbeleid en wij leveren u gegarandeerd de beste laminaat aanbieding tegen de laagste prijs en dat is natuurlijk altijd in uw voordeel!

LAMINAAT GAMMA

Laminaat: een gamma aan mogelijkheden

 

U stuit op een gamma aan mogelijkheden wanneer u besluit een nieuwe laminaatvloer te kopen.

Hoe kiest u de beste kwaliteit en hoe zorgt u ervoor dat u niet teveel betaald? Op al uw vragen kunnen onze adviseurs antwoord geven, kom daarom naar onze showroom in Vriezenveen of bezoek onze webshop. https://www.laminaatvloeren.com/

Bebo Parket, dé specialist in laminaat! We kennen een slim inkoopbeleid en hebben een uitgebreid gamma aan mogelijkheden en dat voor gegarandeerd de laagste prijs. Wij werken samen met vaste en betrouwbare partners. Het laminaat kopen we in per trailer, niet per pallet en daardoor is het voor ons mogelijk een aantal ‘tussenstappen’ over te slaan in de verkooplijn.

Laminaat rechtstreeks van de fabrikant

Dankzij onze eigen laminaatfabrieken kan het zelfs nog sneller, u koopt rechtstreeks van de fabrikant. Hier profiteert u van of u nu particulier, reseller of eigenaar bent van een laminaatwinkel.

Een gamma aan opties in laminaat

Bezoek onze webshop https://www.laminaatvloeren.com/ of breng een bezoek aan onze showroom in Vriezenveen en u krijgt een enorme indruk van onze vele mogelijkheden. Alles kan, van losse onderdelen tot complete pakketten inclusief plinten, ondervloer of onderhoudsmiddel.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Mocht u nog vragen hebben over het gamma aan opties, neem dan gerust contact met ons op of stuur een mail voor meer informatie over een vrijblijvende offerte of laminaat.

Laminaat

Gamma aan mogelijkheden

Goedkoopste in laminaat

Kom voor een gamma aan mogelijkheden naar Bebo Parket in Vriezenveen als het gaat om laminaat of bezoek onze webshop https://www.laminaatvloeren.com/

LAMINAAT KARWEI

Laminaat uitzoeken: een karwei voor Bebo Parket

Er zijn enorm veel mogelijkheden als u laminaat wilt bestellen uit onze laminaataanbieding en u zult al snel verdwalen. Hoe ontdekt u bij webshops en aanbieders de juiste prijs-kwaliteitsverhouding? Dit is een karwei wat Bebo Parket u graag uit handen neemt en u voorziet van de juiste en ook nog eens goedkoopste laminaatvloer!

 

U betaald bij ons nooit teveel omdat wij groot en voordelig inkopen. Wij hebben de kennis van  verschillende soorten laminaat en geven u het juiste advies op maat. Per trailer wordt het laminaat in tal van soorten bij ons bezorgd of bij u aan de voordeur. Wij beschikken over eigen laminaatfabrieken om het nog makkelijker te maken, dus gegarandeerd de laagste prijs. U kunt hiervoor onze website bezoeken www.twenterandflooring.com

goedkoop laminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!