Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Makkelijk laminaat

Iedereen kent het wel: bij binnenkomst overweldigd worden door een indrukwekkende houten vloer. Wat blijkt? Het is laminaat. De moderne laminaatvloeren zijn net echte houten vloeren. Laminaat is gemaakt uit verschillende lagen die bestaan uit een mix van kunststof en hout. Er is een grote keuze uit verschillende dessins. Het motief wordt door middel van een print onder de toplaag van het laminaat aangebracht. Hierdoor is de vloer wat gevoeliger voor beschadigingen dan bijvoorbeeld hout of PVC. Laminaat is redelijk makkelijk zelf te leggen en makkelijk te onderhouden. Omdat laminaat het bestanddeel hout bevat, krimpt het en zet het uit. Zorg daarom voor 1 cm ruimte tussen de muren en het laminaat. Kortom, een betaalbaar en goed alternatief voor hout is makkelijk laminaat.

makkelijk laminaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!