Duurzaam lamelparket bij Bebo Parket in Vriezenveen


Lamelparket

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop!

Lamelparket van Bebo Parket
Bent u op zoek naar een betaalbare houten vloer van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Bebo Parket aan het juiste adres! Wij zijn een specialist op het gebied van lamelparket en eiken- en grenen houten vloeren. Wij leveren en leggen onze houten vloeren in heel Nederland voor zowel bedrijven als particulieren.

Duurzame vloer
Lamelparket is opgebouwd uit drie lagen. De vloer is geschikt voor alle ruimtes in uw woning en gaat heel lang mee. Lamelparket is het best wanneer u vloerverwarming heeft of wanneer u niet wilt dat de vloer gaat uitzetten of krimpen. Als lamelparket wordt gemaakt, wordt er alleen gewerkt met kwaliteitshout. Daarom gaan deze vloeren net zolang mee als de massieve eiken vloeren. Lamelparket wordt onbehandeld geleverd, maar kan ook afgewerkt worden met olie of white.

Ondervloeren en trappen
Bebo Parket biedt naast de beste kwaliteit houten vloeren ook ondervloeren. De ondervloeren die wij leveren zijn vochtwerend, dampwerend, geluidsdempend en warmte isolerend. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in de afwerking van trappen.

Vul het contactformulier in als u meer wilt weten over onze producten.

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoon

Bericht (verplicht)