Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Quick Step laminaat 800 Eligna U864, kerselaar natuurvernist

Klasse 32, afmeting: 1380 x 156 x 8 mm. De Eligna-collectie ademt een natuurlijke, warme sfeer uit. Je bent onmiddellijk gecharmeerd door de vele details in het vloeroppervlak en de verscheidenheid aan tinten. Eligna staat voor een reeks één plank- of tweeplankdessins in een brede waaier van houtsoorten en kleurnuances. Garantie 25 jaar. Nieuw zijn de Eligna decoren met Impression afwerking (UM), deze zijn uniek omdat de behandeling van de randen zorgt voor een heel subtiele afwerking van de vloer en de overgang tussen twee lamellen nog beter accentueertHet prachtige Quickstep 800 Eligna laminaat geeft een stijlvolle uitstraling aan uw kamer. De stijlvolle kleurnuances en exclusieve maten van de laminaat plank geven de Quickstep 800 Eligna de uitstraling van een echte massief houten parket vloer. De Quickstep 800 Eligna is uitgevoerd zonder v-groef maar met het gemakkelijke Uniclic plaatsingssysteem. Het product heeft een fabrieksgarantie van 25 jaar en een slijtwaarde van AC4 – klasse 32. De prijs van het product is gebaseerd op een verkoop eenheid van: 1,722 m2 Quick Step laminaat  800 Eligna.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!