Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Quick Step laminaat 950 Perspective-4 Wide UFW1546, Caribische eik donker

Klasse 32, afmeting: 1380 x 190 x 9,5 mm. De collectie Quick Step laminaat  Perspective-2 Wide is opvallend mooi, dankzij hun uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. Als je deze solide, uitgestrekte plankenvloeren met 4 goeven legt verruim je het optische perspectief van je interieur. Met de “Wide” uitvoering wordt een extra dimensie aan de Perspective collectie toegevoegd. Deze natuurlijke vloeren kenmerken zich door extra brede planken, waardoor de rustieke dessins optimaal tot hun recht komen. De Quickstep Perspective Wide V4 geeft u een voorsprong op een ieder ander met een laminaatvloer. De realistische tekening en de sfeer die deze uitstraalt is fabelachtig! De Quickstep Perspective Wide V4 heeft rondom de plank een v-groef welke de te leggen ruimte een exclusieve uitstraling geeft. De laminaat plank van de Perspective Wide heeft een breedte van 19 centimeter en krijgt hierdoor een stoer en robuust uiterlijk. Gezien het feit dat een Quickstep Perspective Wide V4 vloer zo levensecht is, geeft u een legitieme reden voor deze exclusiefe laminaatvloer te kiezen in plaats van een echte eiken houten vloer. Een mooie laminaat met de warmte van een echte houten vloer dat is Quick Step laminaat  950 Perspective-4 Wide.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!