Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Quick Step laminaat 950 Perspective UL1300, wengé passionata

Klasse 32 afmeting: 1376 x 156 x 9,5 mm. Quick-Step Perspective laminaatplanken hebben afgeschuinde lange zijden waardoor bij het in elkaar klikken van de panelen een echte diepe V-groef ontstaat, bekleed met een luxe dessin dat overeenstemt met het oppervlaktedessin. Hierdoor wordt een verruimend effect op uw interieur gecreëerd. Garantie 25 jaar Voor de Perspective V2 heeft QuickStep laminaat zich helemaal laten inspireren door de natuurlijke kleuren. Met veel gevoel voor detail en variatie worden zuivere houtpatronen en houtnerven in deze plankenvloer tot leven gebracht. De licht afgeschuinde kanten aan de lange zijden van de vloerdelen hebben een exclusief verruimend effect op uw interieur. De warme, gezellige uitstraling van de Quickstep Perspective V2 serie versterkt de look en gevoel van een massieve, uitgestrekte plankenvloer. De 9,5 mm dikke vloer zorgt bovendien voor het geluid en gevoel van een echte massieve plankenvloer. Het product heeft een fabrieksgarantie van 25 jaar en een slijtwaarde van AC4 – klasse 32. De prijs van het product is gebaseerd op een verkoop eenheid van: 1,503 m per doos Quick Step laminaat  950 Perspective.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!