Goedkoop laminaat kopen Enschede

Via vrienden en familie zijn we bij jullie terecht gekomen. Zelf  kom ik uit Wierden en ken de reputatie van jullie parket en pvc nu door de vele huis aankopen die in onze vriendengroep plaats hebben gevonden.

Kennis laminaat

 

We werden erg goed geholpen, de medewerkers zijn zeer behulpzaam en hebben goede kennis van de materialen en de ruimtes waarvoor het gebruikt wordt.

Mooi laminaat

De eerste keer dat we bij Bebo parket kwamen was op een erg gezellige zaterdag We hadden net een week daarvoor een huis onder voorbehoud gekocht en we wilden wat inspiratie opdoen. De sfeer was goed op het terrein, spelletjes en eten voor de kinderen, prachtig weer en veel te veel keus in vloeren.

De vloer hebben we uiteindelijk eind augustus gekocht toen we de sleutel ook daadwerkelijk hadden, hier was nog 3 maand overheen gegaan en we hebben indertijd nog de juiste laminaat vloer uitgezocht. De ochtend dat we de vloer gingen kopen werden we nog eenmaal uitstekend geholpen maar we hadden onze keus al gemaakt. Ook alles voor het onderhoud van de laminaat werd goed besproken.

We zijn op 2 plekken bij jullie geweest, laminaat voor onze slaapkamers en pvc voor de woonkamer. We hebben zelf alles gelegd en het ligt er nog steeds prachtig bij!

Laminaat kopen

 

Voor het aanschaffen van de vloeren hadden we eigenlijk maar 1 adres, dat was Bebo. We zijn uiteindelijk wel een beetje vreemd gegaan door ook te kijken bij Carpetland in Enschede en bij een lokale vloerenlegger die ook in Enschede woont. Dit was alleen meer voor de afstand dan voor de definitieve keus. Van begin tot eind is het prettig en comfortabel bij Bebo Parket.

 

Laminaat leggen

 

De ontvangst, de sfeer, de uitleg over de vloeren en het gemak waarmee je de bestelling kan doen zijn maken dat ik er goede herinneringen aan heb overgehouden en de zaak iedereen zou aanraden. Nadien heb ik nog een aantal keren gebeld met vragen over het product en de levering, ook dit verliep soepel. De vloer is mooi en professioneel gelegd door onszelf. Kortom, enkel positieve feedback.
In de bijlage vind je een foto van onze woonkamer met jullie pvc vloer!
Fijne feestdagen en een goed 2019 voor jullie gewenst!
Met vriendelijke groet,