Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat kopen Apeldoorn

Ik heb op internet gezocht naar laminaat met goede prijs/kwaliteit verhouding de ontvangst bij Beboparket vanuit Apeldoorn deze was prima. Ik kreeg direct uitleg waar ik het goedkope laminaat kon vinden wat ik zocht.

Laminaat zoektocht

Het is Maart 2018 en ik ga op zoek naar laminaat. Niet voor ons eigen huis, maar voor het appartement van mijn dochter en haar huisgenoten in Delft. Wat zijn we blij dat we iets voor haar hebben gevonden, nadat ze een half jaar vele uren heeft doorgebracht in de trein en vele nachten op matrasjes bij vrienden.

Laminaat voor een studentenhuis

De aankoop van het huis is natuurlijk al een flinke investering, dus de overige kosten voor het laminaat houden we het liefst zo goedkoop mogelijk. Maar het moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen, met al die studenten over de vloer en ja, een laminaatvloer geeft sfeer, ook in een studentenhuis. Na een zoektocht op internet kom ik Bebo tegen en besluit ik op een gure ochtend aldaar eens een kijkje te gaan nemen. In Vriezenveen stuit ik op een boerderij met een grote schuur. Even weet ik niet waar ik precies moet zijn, maar ik wordt gelijk op weg geholpen door een aantal vriendelijke medewerkers.

Goedkoop laminaat

Wat is het heerlijk warm binnen en wat een keuze! Ik haal een kopje thee aan de gezellige bar, waar veel meer is te halen dan een alleen een kopje thee of koffie. Mijn oog valt op de zelfgemaakte kaasstukken en ik denk: “Wat leuk, zou ik die kunnen kopen?”. Met mijn thee loop ik rond tussen al het goedkope laminaat en tref ik Bas, die me verder helpt bij het uitzoeken van de laminaatvloer en  de uitleg geeft die ik nog nodig heb wat betreft het zelf leggen en vooral ook eerst laten acclimatiseren. De keuze is snel gemaakt: drift Oak eiken, 7 mm dik en zelf heel makkelijk te leggen. Bas feliciteert me met de aankoop van het laminaat en tot mijn grote verbazing krijg ik naast de bestelbon tevens een stuk kaas. Wat een ontzettend leuk idee! Met de bon en de kaas in mijn hand strijk ik eerst nog even neer aan de prachtige tafel en geniet ik van (oh ja, het heerlijke Twente!) een stuk krentewegge.

Laminaat kopen

Bij de kassa maak ik een afspraak voor het bezorgen van het laminaat en enkele dagen later wordt het laminaat keurig afgeleverd in Delft. Een week later merken we dat het leggen inderdaad een makkie is en genieten we, want met elke plank wordt het appartement weer een stukje mooier!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!