Nijverheidsweg 25
7671 DA Vriezenveen
info@tafelmagazijn.nl
0546-729 370

Tafel kopen

Beton Tafels

Betontafels zijn iets wat je niet vaak ziet. Hierdoor is het een echte Eye catcher voor bij u in huis. Vanwege de speciale coating komen er geen vlekken op de tafel. Hierdoor gaat deze lang mee en is het onnodig om een tafelkleed te gebruiken. Waardoor de tafel altijd zijn mooie uitstraling behoudt.

Nu al vanaf €515
Stel een vraag
Douglas Buitenkeuken

Incl. Barbecue
Deze prachtige douglas buitenkeuken inclusief barbecue is ideaal voor in de achtertuin. Met de zomerperiode in het vooruitzicht is dit een must have. Stel je voor, lekker buiten zitten met vrienden, de barbecue aan en genieten van het heerlijke weer.

Nu al vanaf €849
Stel een vraag
Douglas Buitentafel Scott

Onze Douglas buitentafels zijn uitstekend geschikt voor in uw tuin. Deze buitentafels worden behandeld met een speciale beschermlaag waardoor de tafel goed blijft bij mindere weersomstandigheden. Hierdoor blijft de tafel lang goed.

Nu al vanaf €499
Stel een vraag
Eiken Boomstamtafel

Eikenhout is een mooi natuurproduct dat vaak gebruikt wordt in het interieur. Eikenhouten accessoires of tafels geven een natuurlijke en sfeervolle uitstraling aan het interieur. Dit zijn tafels gemaakt uit een enkele plank waarbij het patroon van de boom nog duidelijk zichtbaar is.

Nu al vanaf €440
Stel een vraag
Eikentafel Black Edge

Heeft u een industriële inrichting? Dan is de eikentafel ‘Black Edge’ echt wat voor u. Door de zwarte rand om de tafel matcht die perfect met een zwart onderstel. Deze tafel geeft een strak en modern beeld.

Nu al vanaf €465
Stel een vraag
Eikentafel Facet

Deze eikentafel bladen zijn net even anders, ze zijn 45 graden afgeschuind. Het lijkt op het eerste gezicht een dunner blad. Maar het is een massief blad van 4cm dik. Dit zorgt voor een slanke uitstraling. En is helemaal de trend van 2021.

Nu al vanaf €475
Stel een vraag
Eikentafel Ovaal

Na jaren alleen maar rechthoekig, is nu de ovale tafel in opkomst. Door de afgeronde hoeken is hij minder strak en formeel dan een rechthoekige tafel, maar juist daardoor kunnen er veel mensen aanschuiven.

Nu al vanaf €665
Stel een vraag
Eikentafel recht

Eikenhout is een relatief harde houtsoort, toch is het gemakkelijk te verwerken in tafels en bijvoorbeeld accessoires. Het is een veelgebruikt materiaal in de meubelsector vanwege het robuuste karakter. Eikenhout is een natuurproduct en daardoor gevoelig voor veranderingen in zijn omgeving.

Nu al vanaf €440
Stel een vraag
Eikentafel Rond

Bent u ook helemaal uitgekeken op een standaard rechte tafel en wilt u een keer wat anders? Dan is een ronde eettafel misschien wel iets wat u zoekt. Door de ronde vorm van de tafel past dit perfect in een kleinere ruimte.

Nu al vanaf €649
Stel een vraag
Luxe steigerhouten tafel

Steigerhouten tafels zijn echte eyecatchers in een woning, ze hebben een stoere en klassieke uitstraling en maken uw interieur helemaal compleet. In de laatste jaren wordt het steigerhout daarom steeds vaker gebruikt in ons interieur.

Nu al vanaf €239
Stel een vraag
Massief Houten

Boomstamtafel

Een massieve boomstamtafel is gemaakt van massief hout en is afgewerkt met boomstamranden. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling.  Met een blad van 4,5cm dik heeft het een zware en robuuste uitstraling.

Nu al vanaf €229
Stel een vraag
Massief Houten Tafel

Een massief houten tafel is gemaakt van massief hout. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Met een blad van 4,5cm dik heeft het een zware en robuuste uitstraling. Het mooie aan deze tafel is dat die in elke gewenste kleur te maken is. Het blad is gemaakt van zorgvuldig uitgezochte gedroogde balken.

Nu al vanaf €95
Stel een vraag
Massieve Kloostertafel

Extra dik

Een kloostertafel is een unieke authentieke tafel met een sfeervolle en robuuste uitstraling. De tafelpoten en het tafelblad zijn vaak gemaakt uit massief hout waardoor een kloostertafel een massieve en stabiele tafel is.

Nu al vanaf €269
Stel een vraag
Steigerhouten Tafel

Steigerhout is een materiaal dat in de laatste jaren steeds vaker gebruikt wordt voor in het interieur. Steeds meer meubelstukken en accessoires in onze woningen worden gemaakt uit een vurenhout dat jarenlang op de steigers heeft gelegen op de bouw.

Nu al vanaf €245
Stel een vraag