Houtlook tegels

Je hoeft niet meer te kiezen tussen de vele voordelen van tegels of de warmte die een houten vloer uitstraalt. Bij Bebo Parket vind je een grote collectie van houtlook tegels. Houtlook tegels worden ook wel houtstructuur tegel, houtlook keramiek of keramisch parket genoemd. In onze showroom bieden wij een ruime keus aan houtlook tegels aan, om je woonwensen te verwezenlijken.

De voordelen van houtlook tegels

De voordelen van houtlook tegels boven een echte houten vloer zijn vaak doorsla gevend. Houtlook tegels zijn zeer kras- en slijtvast en daardoor geschikt voor vloeren die intensief gebruikt worden. Een woonhuis, een kantoorgebouw, een winkel, een schoolgebouw of een keuken of restaurant. Jaar na jaar behouden tegels in houtlook de mooie uitstraling. Houtlook tegels zijn zeer onderhoudsvrij. Vegen of stofzuigen en dweilen is voldoende. Doordat de poriën tijdens het bakken van de keramische tegel als het ware dichtgesmolten zijn, heeft vuil en vocht geen vat op de tegel. De plaatsen waar houtlook tegels liggen zijn eenvoudig hygiënisch schoon te houden zonder dat er direct een kille sfeer ontstaat. Dat de tegels in houtlook ook nog vuurbestendig zijn, is een groot voordeel voor de brandveiligheid. De houtlook tegel bewijst zijn nut rond de openhaard of houtkachel.

Tegels in houtlook met vloerverwarming

Heb je vloerverwarming in huis of wil je dat laten leggen? Dat is geen probleem met houtlook tegels. Of we nu kijken naar houtlook tegels voor in de woonkamer, houtlook tegels voor in de keuken, of houtlook tegels voor in de badkamer, de warmte zal heerlijk zijn aan je voeten dankzij de goede geleiding door de houtlook tegels. Echt hout kan niet tegen de warmte van de vloerverwarming en zal kromtrekken. Daar hoef je bij houtlook tegels niet bang voor te zijn. Het genot van aangename warme voeten versterken de prettige sfeer en warmte die houtlook tegels uitstralen.

Laat u verrassen

Bij Bebo Parket hebben we heel veel verschillende soorten houtlook tegels. U vindt een grote selectie op onze website, maar u kunt ook in onze showroom uw houtlook tegels bewonderen. Stap eens binnen in onze showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden in kleur, hout dessin, formaat en legpatroon. Altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst, of vraag vrijblijvend een offerte aan.