Tips tegen het corona virus

Hoe koop je veilig en goedkoop een vloer nu het coronavirus rondgaat als een stille vijand die je niet ziet maar toch overal kan zijn? We zijn ons er terdege van bewust dat elke Nederlander zich wel enkele keren bedenkt voor hij de deur uitgaat om een nieuwe vloer te kopen, laat staan om een vloer uit te zoeken in een ruimte met meerdere mensen! Waar kun je op je gemak en in een relatief veilige omgeving een vloer uitkiezen goedkoop en goed en in alle rust en ruimte. Waar let je dan op?

Veiligheid tegen het coronavirus staat boven alles

We kunnen ons voorstellen dat u in deze onzekere tijd geen zin heeft om de hele dag thuis te gaan zitten en misschien is dit wel de uitgelezen kans om een vloer uit te zoeken, maar dan wel in een showroom die aan alle eisen van de veiligheid tegen het coronavirus voldoet, en dan denken we aan veel ruimte om je heen tijdens het kopen van uw vloer, Afstand nemen van andere mensen die ook op zoek zijn naar een goedkope houten vloer, Handen desinfecteren, Kopen in een ruimte die elke dag zo goed als mogelijk wordt gedesinfecteerd en gereinigd. Waar ook alle showborden voortdurend gereinigd worden, en waar ook het goedkope laminaat en de goedkope houten vloeren regelmatig wordt schoongemaakt.

Verkopen tijdens het corona-virus in een ruime hal

De verkopen van de vloeren die we tijdens de coronacrisis aanbieden worden gedaan uit een van de grootste showrooms van Nederland totale oppervlakte ongeveer 3000m2 verdeeld over 6 verschillende hallen en ruimtes in Vriezenveen. Met bij elke in en uitgang een desinfectie pomp waar de handen gereinigd kunnen worden bij binnenkomst in onze verkoophal, maar ook tijdens het kopen van uw goedkope laminaat, pvc vloer, houten vloer of tegelvloer staat de hygiëne bij ons hoog in het vaandel.

Vloeren kopen waar de lucht nog schoon is

Onze grootste vloerenhal is gelegen midden tussen de weilanden tussen de maisvelden en de grazende koeien, heel anders dan in de drukke stad met zijn miljoenen inwoners. Wanneer je naar onze showroom komt zal het lijken of je alleen op de wereld bent, zoveel rust en ruimte om je heen. En dan is het kopen van een vloer onder het genot van een hapje en een drankje, zonder dat er iemand dicht bij je in de buurt staat een mooie mee-pakker in deze moeilijke tijd van het coronavirus.

Verspreiding van corona voorkomen

We zijn ons er van bewust dat we zelf niks tegen het coronavirus kunnen doen en dat we machteloos staan. Maar de verkoop moet wel zoveel als mogelijk door kunnen gaan, maar dan wel op een veilige manier en daarom nemen we de volgende regels in acht en proberen we er zo veel als in ons vermogen ligt ervoor te zorgen dat wij niet de verspreider zijn van het coronavirus, Daarom kunt u de vloer ook bestellen via een van onze webshops

Tips om besmetting van coronavirus tegen te gaan

  • Bij elke ingang is er gelegenheid de handen te ontsmetten
  • De deurklinken worden regelmatig gereinigd
  • We zorgen dat de mensen minimaal 2 meter afstand houden van elkaar (3000m2 verkoop)
  • Wanneer u het wenst hebben we voor elke klant mondkapjes voorradig
  • We geven elkaar geen hand om besmetting te voorkomen
  • U kunt een afspraak maken met een verkoper zodat deze alleen voor u beschikbaar is
  • U kunt bij ons de handen wassen zo vaak u wilt
  • Bent u verkouden blijf dan thuis
  • Hoesten doen we in de elleboog
  • U kunt uw vloer ook bestellen via laminaat.com en vloeren.nl