Complete set traprenovatie landelijk natuur pvc

  • PVC traptreden
  • PVC stootborden
  • High-Tack Kit
  • Trapspin

€475

Kom naar de fabriek

Stel een vraag

Voordelig uit met de pvc traprenovatie set landelijk natuur

Gemakkelijk zelf uw trap renoveren? Bebo helpt u! Met deze traprenovatie set kunt u zonder enige moeite uw trap renoveren. Twee linkerhanden? Dat is geen probleem! Deze sets zijn zo samengesteld dat iedereen de trap gemakkelijk zelf kan plaatsen.
De trap heeft de kleur ‘landelijk natuur’. Dit betekent dat u de trap overal bij kan combineren: de kleur is neutraal waardoor het overal bij past. Om de landelijk natuur look traptreden in kleur naar boven te laten komen kunt u er voor kiezen om witte stootborden te gebruiken. Wanneer u de trap in volledig dezelfde kleur wilt laten doorlopen, zijn PVC stootborden de beste keuze!

Supersterke en duurzame traprenovatie

Op zoek naar een duurzame oplossing voor uw oude, versleten trap? De zeer complete traprenovatie set van Bebo Parket bevat traptreden en stootborden van PVC. Dit materiaal is zeer slijtvast en daarmee een hele duurzame oplossing. De PVC traptreden gaat meerdere tientallen mee.
Alle opties en mogelijkheden bekijken? Kom naar de showroom en ervaar zelf de geweldige kwaliteit van onze goedkope traprenovatie set.

PVC-vloer natuurlijk eiken matchen met de trap

In onze groothandel hebben we de bijpassende vloer voor de traprenovatie set van uw keuze. In dit geval dus een PVC-vloer in de kleur ‘landelijk natuur’. Als u langskomt kunnen onze medewerkers u van alles vertellen over de set en de bijpassende vloer. We hebben gratis eten en drinken voor je klaarstaan, dus de reis is sowieso niet voor niks! Kinderen kunnen spelen in de speelhoek en gratis cup cakes versieren. Die vermaken zich wel

Zelf trap renoveren

In onze complete set vindt u alles om de trap te renoveren:

  • PVC traptreden
  • PVC stootborden
  • High-Tack Kit
  • Trapspin

Het enige dat u zelf nog nodig heeft is een PVC-zaagje, zodat u de traptreden en stootborden op maat kunt zagen. Voor de rest bent u helemaal voorzien om uw trap te renoveren! Dit is een heel eenvoudig klusje. Met de trapspin meet u de 12 oude traptreden op. De maten tekent u af op de nieuwe panelen. Deze zaagt u op maat en vervolgens gebruikt u de High-Tack Kit om de nieuwe panelen te verlijmen aan de oude traptreden. De kit heeft slechts enkele seconden nodig om te hechten. Uiteraard heeft u de oude trap al goed voorbereid; oude trapbekleding verwijderd, de traptreden geëgaliseerd, geschuurd en gereinigd.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de traprenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Bekijk ook onze andere kleuren traprenovaties in de groothandel.