Zijn de vloeren prijzen inclusief  btw of ex btw?

 

Bebo parket is een groothandel in houten vloeren en laminaat. Wij kopen zelf al onze vloeren en hout in heel Europa en Amerika in. In onze fabrieken verwerken we de vloeren tot een eindproduct. Dus ook dat doen we allemaal in eigen  beheer. Ons afzetgebied bevind zich hoofdzakelijk in Nederland. Verder verkopen we ook weer veel vloeren in Belgie, Duitsland en Engeland.

Naast groothandel verkopen we onze vloeren

ook aan particulieren. De verkoop geschied in onze fabriekshal aan de Bovenlandweg. Hier kunnen winkeliers en parketteurs de vloeren bezichtigen maar ook particulieren. De prijzen die wij hanteren zijn prijzen exclusief btw.

Om misverstanden te voorkomen wordt dit ook aangegeven in de verkoophal. U kunt dit ook allemaal terugvinden op onze sites. Als u naar onze verkoophal komt dan kunnen onze adviseurs en verkopers u een offerte opmaken  van de vloer inclusief btw. De offertes die u via onze sites aan kunt vragen zijn ook allemaal inclusief btw. Ook onze telefoniste(n)s kunnen  snel voor u uitrekenen wat de prijzen inclusief btw zijn.

Sinds enige tijd hebben we ook een webshop online. Daar kunt u terecht voor laminaat tegen bodemprijzen. Tevens bieden we op deze site diverse soorten plinten en ondervloeren aan.

Wilt u een onderhoudsproduct voor uw vloer bestellen dan kan dat ook via deze site. Verder kunt u hier ook een nabestelling doen van kleur of naturel olie of van afwerkolie. Deze webshop is speciaal voor particulieren. De prijzen zijn dan ook allemaal aangegeven inclusief btw.