PlakplintenPlakplinten van Bebo Parket

Om het mooiste eindresultaat te bereiken voor je vloer kan je plankplinten gebruiken voor de afwerking. je hebt de keuze uit verschillende soorten, zodat je altijd een plint vindt die bij je woning past. De plint zorgt voor de finishingtouch mits de plint goed wordt gelegd. Een onderdeel van het leggen bestaat uit het knippen van de plakplint. de juiste plinten kiezen kijk hieronder voor meer informatie.

 

Plakplinten laminaat

Plakplinten zijn zowel verkrijgbaar voor houten vloeren als voor laminaat vloeren. De plinten worden gebruikt voor de afwerking van de vloer om de ruimte tussen de muur en de vloer op te vangen. De plakplinten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zo zijn de plinten verkrijgbaar in dezelfde kleur als het laminaat.

 

Plakplinten leggen

Om de plankplinten te leggen (link à legservice) moeten de randen van de vloer stof- en vetvrij worden gemaakt. De plinten beschikken over een plakstrip waardoor de plinten makkelijk zijn aan te brengen op de vloer. Mochten de plinten niet beschikken over een plakstrip, dan kunt u kleine spijkertjes gebruiken om de plint vast te zetten. De plinten kunnen het beste in hoeken worden gelegd door het uiteinde van de plint te knippen in een hoek van 45 graden.

 

Plakplinten knippen

Plankplinten kunnen worden gezaagd of geknipt. Bij het zagen kunnen er kartelraden en splinters ontstaan aan de randen wat zorgt voor een minder mooie afwerking. Door de plinten te knippen met een speciale plintenschaar zorgt u voor een nette afwerking zonder kartelranden en splinters.

 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek