Laminaat xl aanbieding

Laminaat xl aanbiedingen kunnen komen we veel tegen. Dit betekent niet zoals bij veel andere producten met xl aanbiedingen dat de verpakking xl [extra large] is, en dus meer laminaat planken bevat dan gewoonlijk. Bij laminaat xl aanbieding duidt het op de afmeting van de laminaat plank, en met name de breedte. De standaardbreedte is negentien centimeter, bij xl laminaat is de breedte groter, bijvoorbeeld vierentwintig of achtentwintig centimeter. De lengte van de laminaat plank blijft meestal wel hetzelfde, rond de een meter dertig. Laminaat met deze afmetingen wordt ook wel laminaat xxb genoemd of extra breed laminaat. Op internet zijn veel zaken die met laminaat adverteren. Zoek ook eens op laminaat fabrieksverkoop.

 

Laminaatxxl v groef

Laminaatxxl zou een laminaat plank die extra breed en extra lang is moeten zijn. Vaak worden de aanduidingen xl en XXL door elkaar gehaald. De XXL-plank is in dat geval alleen extra breed. De v groef die juist in dit formaat laminaat plank veel wordt gebruikt accentueert de afmetingen van de plank nadrukkelijk, waardoor de vloer een rustige en ruime uitstraling krijgt.  Het geheel geeft het luxe gevoel van een natuurlijk massief houten vloer terwijl het gemak van een onderhoudsvrije vloer de dagelijkse praktijk is.

 

Laminaatwit

Laminaat is bekend om zijn mooie vloeren met een hout look, maar in werkelijkheid is het assortiment van laminaat vloeren veel groter. Het is ook in effen kleuren in mat of hoogglans verkrijgbaar of in steen of beton look. Ook wie een witte laminaat vloer wenst heeft dus nog heel wat te kiezen. Bijvoorbeeld een strakke witte hoogglans vloer, wel gevoelig voor vuil maar, toegepast in het juiste interieur, weergaloos mooi. Of juist een melkwitte laminaat vloer, eventueel in tegel model, voor een fris en ruim uiterlijk van het vertrek. Dat een witte laminaat vloer niet koud of kil hoeft te zijn bewijzen wel de mooie laminaat vloeren met een gebleekte of wit gebeitste hout look. In vertrekken met weinig lichtinval is een licht gekleurde laminaat vloer zeker een aanrader. Evenals in een slaapkamer of werkvertrek waar iemand komt om te rusten of zich juist moet kunnen concentreren. Ook laminaat met een marmer of graniet look is in wit verkrijgbaar.

 

Laminaatwit eiken

Laminaatwit eiken kent vele kleurschakeringen. Allereerst is er de boom: witte eik. Laminaat met een houtlook van de witte eik is niet wit van kleur maar heeft de normale hout kleur. Daarnaast zijn er nog laminaat soorten met het decor van eikenhout dat gebleekt is of dat gebeitst is. Ook een laminaat plank die de indruk geeft van versleten wit geverfd eikenhout is mogelijk. Al deze soorten laminaat zijn in verschillende tinten wit verkrijgbaar.