Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat xxb

Laminaat xxb vind je van het merk CanDo. De afkorting betekend eXtra eXtra Breed laminaat, en de afmeting van de laminaat planken die er mee bedoeld worden is tussen de een meter zes en twintig en de een meter acht en dertig lang, en vier en twintig komma vier centimeter breed. Laminaat planken van deze afmeting vind je ook bij andere merken, ze worden daar meestal laminaat xl genoemd.

Laminaat xtra wide colonial gerookt eiken

Eikenhout bevat looizuur. Als dat looizuur aan ammoniak wordt blootgesteld volgt er aan reactie waardoor het looizuur donker verkleurt. Op deze manier krijgt het hout hele mooie kleurschakeringen en komen de nerftekeningen van het hout prachtig uit. Ook laminaat is verkrijgbaar met dit decor. Laminaat xtra colonial gerookt eiken is een van deze laminaat soorten. Een brede laminaat plank met een mooie donkere tekening van het hout die een heel natuurlijke en rustige uitstraling heeft.

Laminaat xl planken

Het is afhankelijk van welk merk laminaat men bekijkt wat laminaat xl precies is. Laminaat xl is een laminaat plank met de standaard laminaat lengte die extra breed is. Dus rond de een meter dertig lang, en vier en twintig centimeter breed of meer. Bij een ander merk wordt dit xxb genoemd. Ook de aanduiding laminaat XXL komt voor, hoewel deze aanduiding voor extra lang laminaat, twee meter lang of meer, is bedoeld. Een brede laminaat plank geeft de laminaat vloer een rustig uiterlijk en oogt ruimtelijk in een vertrek, heel handig als de afmeting van de ruimte niet zo groot is.

Laminaat XXL-planken

Naast de standaard laminaat planken met de lengte van rond de een meter dertig, zijn er ook langere laminaat soorten. De laminaat XXL. Deze laminaat planken zijn ruim twee meter lang. Er is laminaat XXL smal, deze is ruim twee meter lang bij vijftien en een half centimeter breed. Laminaat XXL standaard, deze is ook ruim twee meter lang en is negentien centimeter breed. Tenslotte is er nog XXL breed, ook weer ruim twee meter lang en deze is vierentwintig centimeter breed of meer. Laminaat met XXL-afmetingen die goed toegepast worden hebben het effect dat ze de ruimte groter doen lijken.

Laminaat XXL-ervaringen

Wie bij het uitzoeken van laminaat kiest voor laminaat XXL  kan ervaren dat deze laminaat soort bepaalde voordelen heeft. Vooral bij het zelf leggen van de laminaat vloer. Door dat de laminaat planken een grotere afmeting hebben, gaan er minder planken in een vierkante meter. Er hoeven dus minder planken versjouwt te worden, minder gelegd te worden, minder uitgemeten te worden, en minder vaak een plank verzaagt te worden. De ervaring heeft geleerd dat dit wel tot dertig procent scheelt in de tijd van het leggen van de vloer. Dit kan een reden zijn om laminaat XXL te kiezen, maar de hoofdreden is toch wel de mooie natuurgetrouwe uitstraling van het laminaat XXL in hout decor. Hoewel de eigenaar elke dag het gemak van de onderhoudsvrije laminaat vloer ervaart, zullen de bezoekers denken dat ze een prachtige houten vloer bewonderen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!