PVC-vloer in de garage, kan dat?

Om het antwoord kort te houden: ja! Een PVC-vloer kan prima in een garage worden geplaatst. Heb je veel zware apparaten in de garage staan of wordt de garage intensief belopen? Kies dan voor een PVC-vloer die wordt verlijmd aan de ondergrond. Daarnaast kan je kiezen voor een extra dikke slijtlaag van bijvoorbeeld 0,55 millimeter in plaats van de standaard 0,3 millimeter. Een dikke slijtlaag betekent een langere levensduur. Je krijgt ook langer garantie op deze vloeren! 

PVC-vloer in de werkplaats

Heb je een bedrijf met een werkplaats? Ook hier kan je perfect een PVC-vloer plaatsen. Onze extra sterke PVC-vloeren zijn geschikt voor projectmatig gebruik. Daarbij kan je ook nog eens kiezen uit mooie patronen en kleuren. Een PVC-vloer in de werkplaats is ook nog eens heel veilig. Kies voor een verlijmde PVC-vloer in de werkplaats, deze gaat geen kant op en is tevens waterbestendig (of bestendig tegen andere soorten vloeistoffen). 

Onze PVC-vloeren met een extra dikke slijtlaag zijn beschikbaar in verschillende kleuren en dessins. Ook kan je kiezen voor een tegelpatroon of een vloer met een houtstructuur. Alle vloeren zijn te combineren met vloerverwarming, hebben nauwelijks contact- of loopgeluid en kunnen in vochtige ruimtes worden geplaatst. De verlijmbare PVC-vloeren moeten op een vlakke ondergrond worden geplaatst. 

PVC-vloertegels

Wanneer we klanten hebben die graag een PVC-vloer in de garage of werkplaats willen hebben, adviseren we om de PVC-kliktegel te nemen. Deze kliktegels van PVC zijn los te leggen en besparen zowel tijd als geld. Ze hebben een handige puzzelverbinding zodat het leggen niet alleen heel eenvoudig is, maar ook zodat de PVC-vloer geen kant meer op kan nadat ‘ie eenmaal is gelegd. En moet je de vloer verhuizen? Geen enkel probleem. De kliktegels haal je zo weer uit elkaar. Daarnaast zijn ze geluiddempend, antislip, isolerend en waterbestendig.