Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC-vloer in de badkamer, kan dat?

Een PVC-vloer in de badkamer is zeker mogelijk, sterker nog: PVC is één van de beste opties voor de badkamervloer. Dit komt omdat PVC-vloeren van kunststof zijn gemaakt en niet van een natuurlijk materiaal. Er kan dus geen werking plaatsvinden wanneer de vloer in contact komt met water.

Dry-back PVC-vloer in de badkamer

Dry-back PVC-vloeren worden verlijmd aan de ondergrond, waardoor er een egale vloer ontstaat die strak op elkaar aansluit. Naden en kieren komen niet voor bij een dry-back PVC-vloer. In de badkamer is dat ook geen optie. Het is aan te raden om een verlijmde PVC-vloer door een professioneel team te laten leggen. Er is tijdens het leggen weinig ruimte voor foutjes. Als je zelf veel ervaring hebt met het leggen van vloeren, dan kan dit klusje eventueel zelfstandig worden uitgevoerd. Het voordeel van een dry-back PVC-vloer in de badkamer is dat je nooit meer hoeft om te kijken naar de vochtbestendigheid van de vloer. De vloer is en blijft altijd waterdicht. Ook zit je bij verlijmbare PVC-vloeren niet vast aan de legrichting van de vloer, zoals bij een kliksysteem wel het geval is. Je kunt dus heel eenvoudig een mooi patroon leggen in de badkamer, zoals een visgraatpatroon of een Hongaarse punt. Het legwerk kan Bebo Parket voor je verzorgen, ons team heeft jarenlange ervaring in vloeren leggen en legt je nieuwe vloer binnen een mum van tijd.

PVC-vloer met kliksysteem in de badkamer

Een PVC-vloer met kliksysteem in de badkamer is ook een optie. Hierbij is het aan te raden om waterdichte nadenlijm te gebruiken. Een PVC-vloer met kliksysteem bestaat namelijk uit afzonderlijke stroken en kan dus na het leggen kleine kieren hebben. De waterdichte nadenlijm maakt de vloer volledig waterbestendig. Het nadeel is dat de nadenlijm om de paar jaar opnieuw moet worden aangebracht, afhankelijk van de kwaliteit van de nadenlijm. Kies ook voor een vochtbestendige ondervloer. Bebo Parket heeft alle producten op voorraad die je nodig hebt voor het leggen van je PVC-vloer, of je nu kiest voor een kliksysteem of een verlijmbare PVC-vloer.

PVC als badkamervloer

PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en decors. Je kunt zelfs kiezen voor een PVC-tegel als je van een tegellook of betonlook houdt. Of kies voor een PVC-vloer met houtstructuur als je de indruk wil wekken dat je een authentieke houten vloer in je badkamer hebt liggen. Een echte houten vloer in de badkamer is natuurlijk niet mogelijk, want het hout zal direct gaan werken als het in contact komt met vocht of de wisselende temperatuur en luchtvochtigheid. PVC is een kunststof en heeft dus geen last van deze effecten. Een PVC-vloer kun je met een gerust hart in de badkamer leggen.

PVC-vloeren en rubber

Bebo Parket heeft alleen PVC-vloeren van hoogwaardige kwaliteit in het assortiment die zeer kras- en slijtvast zijn. Het enige waar PVC niet goed tegen kan, is rubber. Rubber kan voor vlekken zorgen op de PVC-vloer, die erg lastig te verwijderen zijn. Pas in de badkamer dus op met (zwarte) rubberen zolen of dopjes op bijvoorbeeld de pootjes van de wasmachine en/of droger. Bekijk ons ruime aanbod PVC-vloeren voor in de badkamer!

sfeerimpressie_bruin

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!