Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC-tegels in de keuken

Kunnen PVC-tegels in de keuken worden geplaatst? Een vraag die we vaak horen bij Bebo Parket. We beantwoorden de vraag graag: PVC-tegels kunnen zeker in de keuken worden gelegd. Het is zelfs handiger dan echte tegels, want PVC-tegels hebben vrijwel geen groef, waardoor er geen vuil tussen kan gaan zitten. PVC-tegels zijn dus hygiënischer in gebruik, daarnaast zijn ze lichter in gewicht en dus gemakkelijker te plaatsen. Er zitten echter nog meer voordelen aan PVC-tegels!

PVC-vloertegel in de keuken

Een PVC-vloer in de keuken is een praktische oplossing voor veel uitdagingen. Het materiaal is veel lichter dan een echte tegel, dat is vooral fijn als je zelf de keuken gaat betegelen met PVC-tegels. Het scheelt veel sleepwerk en het tegelen zelf is ook stukken gemakkelijker. Daarnaast zijn PVC-tegels vochtwerend en perfect te combineren met vloerverwarming. De dikte van een PVC-tegel is namelijk zo minimaal dat de geleiding van de warmte van de vloerverwarming optimaal is. Met een PVC-tegel haal je het beste rendement uit je vloerverwarming.

PVC-wandtegel in de keuken

PVC-tegels zijn niet alleen de perfecte oplossing voor de keukenvloer, ook de keukenwand zou gebaat zijn bij PVC-tegels. PVC-tegels hebben geen groef en zijn daardoor heel hygiënisch. Kookspetters en ander vuil kan niet achterblijven op de tegels. PVC-tegels zijn heel gemakkelijk schoon te maken met een lauw sopje en een licht vochtig doekje. Het gladde oppervlak laat zich eenvoudig en snel reinigen.

Vochtwerende PVC-tegels in de keuken

PVC-tegels zijn vochtwerend, er kan dus geen vocht onder de tegel terecht komen. Met een PVC-tegel in de keuken ben je ervan gegarandeerd dat de vloer of wand van PVC altijd mooi blijft, niet zal gaan werken en er kunnen ook geen schimmels of dergelijken ontstaan. PVC is een kunststof en zal niet gaan werken bij verschillende temperaturen of een wisselende luchtvochtigheid. Bij een natuurproduct kan dit wel het geval zijn.

Slijtvaste PVC-tegel in de keuken

In de keuken wordt relatief veel gelopen en er valt er nog wel eens wat op de grond. Geen probleem bij PVC-tegels. PVC is zoals eerder gezegd heel hygiënisch en eenvoudig te reinigen, maar daarnaast zijn PVC-tegels ook gewoon heel erg sterk. De slijtlaag van PVC is krasbestendig, een beschadiging of verkleuring zal niet snel voorkomen. Niet voor niets krijg je ook jarenlange garantie op je PVC-tegelvloer.

Ruime keuze goedkope PVC-tegels in de keuken

Bij Bebo Parket vind je het ruimste aanbod PVC-tegels voor in de keuken met de breedste keuze in kleuren en decors. Zo bestaan er PVC-tegels met een betonlook of met een houtlook. De techniek staat tegenwoordig voor niets! Je kunt genieten van alle voordelen van een PVC-tegel, en tegelijkertijd kiezen voor de warme sfeer van een houten vloer of de strakke uitstraling van een echte tegel. Door bewust aangebrachte nerven en groeven of juist een tegelstructuur zijn PVC-tegels nauwelijks te onderscheiden van een massief houten vloer of een echte tegelvloer. Ook hebben we veel PVC-tegels in het assortiment met een betonlook. Betonlook is razend populair geworden de laatste tijd. Niet zo gek, want een betonlook past in elk soort interieur en is veelzijdig toepasbaar met allerlei meubels.

PVC-tegels keuken kopen

Ook PVC-tegels bestellen, maar weet je nog niet goed welke kleur of welk decor je wil hebben? We helpen graag met het maken van de juiste keuze. Neem daarvoor gerust contact met ons op of kom naar de showroom of fabriek, dan nemen we uitgebreid de tijd voor je en geven we vrijblijvend advies.

Sfeerimpressie donker laminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!