Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC-vloer repareren, hoe doe je dat?

Leuk is het niet, maar het kan altijd voorkomen dat er een beschadiging of niet te verwijderen vlek ontstaat in je PVC-vloer. Gelukkig kan je een PVC-vloer (laten) repareren als niets anders meer werkt. Een PVC-vloer met kliksysteem is zwevend gelegd en kan je in de meeste gevallen zelf repareren. Bij een verlijmde PVC-vloer werkt dat net even anders.

PVC-vloer reparatie

Een dry-back PVC-vloer wordt in verreweg de meeste gevallen door een professioneel bedrijf gelegd. Het verlijmen van een PVC-vloer is namelijk een secuur klusje waarbij er geen ruimte is voor foutjes. Het repareren van een verlijmde PVC-vloer is wel te doen, maar we raden aan om hiervoor een professionele vloerenleggen in te schakelen. Wij kunnen ook je PVC-vloer leggen of repareren. Neem hiervoor contact met ons op!

PVC-vloer beschadigd

Je PVC-vloer is beschadigd, wat nu? Een beschadiging is natuurlijk heel vervelend, maar misschien is het vervangen van (een deel van) de vloer niet nodig. Kleine beschadigingen en krasjes kunnen namelijk worden verwijderd met onze Strip & Clean. Je dweilt de vloer met de Strip & Clean en laat het tien minuten intrekken. Daarna dweil je de vloer nog eens met een emmer schoon dweilwater. Alle kleine krasjes zijn verdwenen!

Heb je echter een grotere beschadiging? Dan kan je het beste een professioneel bedrijf inschakelen. Het verstandigste is om het bedrijf te bellen waar je de vloer hebt gekocht, de kans is groot dat zij dezelfde kleur vloer op voorraad hebben. Daarnaast hebben ze ook het juiste gereedschap om één of meerdere stroken PVC eruit te snijden. Een nieuwe strook wordt dan weer verlijmd op de plek van de oude. Je PVC-vloer ziet er weer als nieuw uit!

PVC-vloer beschermen tegen beschadigingen

Het voorkomen van beschadigingen is natuurlijk beter, al kan je het niet altijd voorkomen. Bescherm je vloer tegen krassen van stoelpoten en andere meubelpoten door er viltlappen of viltglijders onder te plaatsen. Ook kan je bij elke ingang en uitgang van je woning deurmatten plaatsen. De matten houden veel vuil tegen en zorgen ervoor dat er niet zo veel zand op je vloer komt te liggen. Toch is regelmatig stofzuigen belangrijk, zodat vuil en zand zich niet kan ophopen. Een laagje zand werkt namelijk als een schuurpapiertje op je PVC-vloer.

Meer vragen over beschadigingen aan je PVC-vloer? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag met het repareren van je vloer.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!