Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC-vloer zonder weekmakers

We krijgen vaak vragen of onze PVC-vloeren weekmakers bevatten. Om een PVC-vloer flexibel te maken, zijn er weekmakers nodig. Dus ja: onze dry-back PVC-vloeren bevatten biologische weekmakers. Dit betekent gelukkig niet dat de weekmakers schadelijk zijn voor je gezondheid. We produceren enkel PVC-vloeren met de beste grondstoffen en biologische weekmakers. Daarnaast importeren we bekende en grote merken die voorzien zijn van een certificaat. Zo weet je altijd zeker dat je bij ons veilig een PVC-vloer kunt bestellen!

PVC-vloer zonder schadelijke stoffen

Al onze PVC-vloeren hebben enkel biologische weekmakers, dit is te zien aan het ECO+ label op de verpakking. Het ECO+ keurmerk staat garant voor een veilige PVC-vloer. Weekmakers bestaan uit vluchtige stoffen die bij kamertemperatuur kunnen vrijkomen. Deze stoffen zijn uiteraard niet zo goed voor je gezondheid, maar met de biologische weekmakers hoef je je geen zorgen te maken. Deze zijn namelijk onschadelijk voor mens en milieu.

De vluchtige stoffen kan je natuurlijk niet zien, maar wist je dat je ze wel kunt ruiken? Denk bijvoorbeeld aan de geur van een nieuwe auto. Wat je dan ruikt, die typische geur, dat zijn de vluchtige stoffen. De geur verdwijnt ook na verloop van tijd. Een PVC-vloer kan ook zo nieuw ruiken in het begin, maar als je een ECO+ label ziet op de verpakking, heb je niets te vrezen. Ook je kleine kinderen en huisdieren kunnen veilig over de vloer lopen.

Bebo Parket heeft veilige PVC-vloeren zonder weekmakers

Alle PVC-vloeren van Bebo Parket zijn op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Daarnaast importeren we enkel vloeren van grote en bekende merken waarvan we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Al onze eigen vloeren bevatten enkel biologische weekmakers die onschadelijk zijn voor de gezondheid.

Tevens hebben onze PVC-vloeren een lage emissiewaarde. Doordat onze vloeren emissiearm zijn, is de kans dat de vluchtige stoffen vrijkomen bij een warme temperatuur erg klein. Hoe lager de emissiewaarde, hoe minder vluchtige stoffen er vrij komen. We vinden de gezondheid van onze klanten en het milieu erg belangrijk. Heb je nog vragen over onze vloeren, de biologische weekmakers of de emissiewaarde van PVC? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de fabriek. We zijn altijd transparant over de samenstelling en het productieproces van onze vloeren.

Graag tot ziens!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!