Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Van laminaat vloer naar houten vloer

Als jaren was het onze wens om een mooie houten vloer in de onze woonkamer te laten leggen. Er lag laminaat wat op zich prima was maar kijkend in woon-tijdschriften viel steeds ons oog op mooie lichte houten vloeren. Een folder met goede aanbiedingen trok ons over de streep. We gingen eens bij Bebo Parket kijken.

Fabriekshal met sfeer

We keken daar onze ogen uit. Een grote fabriekshal voor de verkoop. Fijn, hier betaal je dus voor het product wat je koopt, en niet voor de aankleding van de winkel. De goede sfeer was er niet minder om, veel en vriendelijk, behulpzaam personeel. Bij binnenkomst werd al vrij snel iets te drinken aangeboden met een lekker stuk cake. Konden we even genieten van de gezellige drukte om ons heen. Onder tussen verbaasden we ons hoeveel laminaatvloeren en parketvloeren er werden verkocht.

Zoeken naar de aanbieding die bij ons past

Ook wij zijn rond gaan zoeken naar de aanbiedingen uit de folder. Pas toen kwamen we er achter hoeveel meer soorten houten vloeren er zijn. Allemaal anders van prijs natuurlijk. Maar toch allemaal heel billijk geprijsd. Eerst maar eens vragen wat voor ons de mogelijkheden waren. En dat was nog best veel. Naast de folderaanbieding nog verschillende houten vloeren voor een geschikte prijs. Allemaal van topkwaliteit. Alsof het zo moest zijn stond daar een rest partij die precies aan onze wensen voldeed. Wij hadden hem over het hoofd gezien maar de verkoopster wist hem feilloos tussen de parketvloeren en de laminaatvloeren te vinden. Deze vloer voldeed precies aan de wensen die de verkoopster hadden genoemd.

Helemaal zelf een houten vloer leggen

De volgende week zijn we zelf begonnen met het leggen van een houten vloer. gelukkig kregen we bij de aankoop uitgebreid advies mee over het zelf leggen. Omdat het een restpartij was hadden we ruim voldoende hout. We konden zelfs de hal bij de voordeur erbij leggen. U begrijpt wij zijn dik tevreden. Precies zoals we wensten hebben we nu een mooie houten vloer met brede planken in een licht grijze tint.

Waar laminaat in de aanbieding

Ik zou willen vragen waar is laminaat niet in de aanbieding. Overal zie je aanbiedingen van een paar soorten laminaat voor een lage prijs en vaak als je in de winkel komt vind je de duurdere mooier. Slimmer is te kijken welke zaak structureel alle laminaat in de aanbieding heeft. Even googelen kan helpen bij het zoeken. En als het iets verder rijden is, betaald dit zichzelf terug omdat je kwaliteit hebt tegen de laagste prijs. Wij zijn naar Bebo Parket gegaan.

Laminaat kopen forum

Wij hebben een super laminaat vloer bij Bebo Parket gekocht. Veel keus tegen een lage prijs daar. Het is megadruk in de fabriekshal maar er loopt genoeg personeel rond. De vloer hebben we zelf gelegd. Met een goede kwaliteit laminaat en tips, voor het leggen, van de verkoper, was voor ons het leggen een eitje. Dat het hier zo goedkoop kan komt doordat ze in grote hoeveelheden inkopen en geen geld verspillen aan nodeloze luxe in de zaak. Wel is er vakkundig personeel en voor iedereen een koffie met een broodje. Wij zijn tevreden. Na vijf jaar nog steeds een laminaat vloer die er goed uit ziet en praktisch geen onderhoud nodig heeft.

Waar laminaat mee dweilen

Allerlei adviezen over laminaat dweilen kom je tegen. Mijn ervaring is heel simpel. Na het stofzuigen of vegen kan het laminaat verder gereinigd worden met gewoon schoon water. Lauwwarm, eventueel een scheut [schoonmaak] azijn erin. Dit ontvet en haalt eventuele geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren weg. Azijn voorkomt ook dat er strepen na het dweilen te zien zijn. Wel is het belangrijk dat de vloer niet te nat wordt. Dus alleen met een vochtige uitgewrongen dweil werken. Even de deuren en/of ramen openzetten zorgt er ook voor dat het laminaat snel weer droog is.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!