Visgraat laminaat

Bij een Visgraatvloer denkt u vast aan hoge prijzen en moeilijk om te leggen. Wij laten u graag zien dat dat niet altijd zo is. Hier bij Beboparket kunnen wij u lage prijzen aanbieden voor een visgraat laminaat vloer. Wij hebben een team van leggers die professioneel te werk gaan en veel ervaring hebben in het legen van een visgraat laminaat vloer. Ook leveren en leggen wij door het hele land.

 

Een visgraat laminaat vloer heeft een mooi klassieke look

die past bij elk interieur. Een visgraatvloer was vroeger niet voor iedereen betaalbaar. Dat is nu voorbij met de komst van visgraat laminaat. Met de technieken van vandaag zie je haast geen verschil meer tussen een massief houten visgraatvloer en een visgraat laminaat vloer. Door dat het laminaat is werkt de vloer niet (vocht opnemend en kromtrekkingen) in tegenstelling tot bijvoorbeeld een massief houten visgraatvloer.

 

Het visgraat patroon bestaat al een lange tijd.

Vroeger in de middeleeuwen werd het voor het eerst gebruikt. Toen was deze vloer om te laten zien dat je geld had. Daarom werd een visgraatvloer ook vaak op de begane grond gelegd in een huis zodat visite kon zien dat je van adel was. Nu is het visgraat patroon weer helemaal in en word er steeds meer voor een visgraat laminaat vloer gekozen.