Visgraat

Houten vloeren zijn de meest gekozen vloeren tegenwoordig. Dit komt door de warme uitstraling van het hout. Een vloer is de basis van uw interieur dus het kopen ervan is een belangrijke zaak. Kiest u voor een donkere of een lichte? Wij kunnen u helpen bij die keuze.

 

Neem bijvoorbeeld een visgraat vloer. Onze vloeren hebben een karakteristieke uitstraling die past bij elk interieur. Of het nou gaat om een erg strak modern interieur of een meer klassiek gericht interieur, het past bij beide uitstekend. Visgraat vloeren hebben naast dat ze er erg sfeervol uitzien ook goede isolerende eigenschappen. Visgraat kan tegenwoordig in elke ruimte worden gelegd en word steeds vaker gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Deze soort vloer is helemaal weer terug en word steeds populairder!

 

U kunt uw vloer ook laten behandelen met verschillende middelen. Zorgt bijvoorbeeld dat het hout een eigen sfeer aan het interieur geeft. Dit past erg mooi bij een visgraat vloer. U kunt uw vloer op verschillende manieren laten leggen. Dit kan zwevend of vast. Meestal word een visgraat vloer verlijmd. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. En visgraat vloer past in elk interieur en is erg puur.

Tapis parket visgraat

Tapis parket visgraat