visgraatvloer vloer prijs

visgraatvloer vloer prijs

 

Visgraatvloer vloer prijs

Een vloer met een visgraatvloer patroon is een van de populairste visgraatvloer met een patroon. Er zijn ook andere varianten zoals Hongaarse punt, Hollands blok, Noorse punt en zo volgen nog vele motieven. Wij vinden dat een visgraat patroon toch met mooist blijft omdat deze een klassieke uitstraling heeft maar toch in elk interieur past. Zelfs bij een modern interieur kunnen wij een visgraat vloer prima combineren.

 

Tevredenheidsgarantie visgraatvloer

Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is als die een visgraatvloer koopt bij ons. Daar zorgen we voor door een goede prijs vast te stellen die past bij de kwaliteit van de visgraat visgraatvloer. Onnodig extra betalen slaat nergens op. Naast onze prijs kwaliteit verhouding bieden wij ook een goede service. Wij bezorgen en leggen door heel Nederland.

 

Heeft u interesse in een visgraatvloer

voor een lage prijs? Kom dan een keer langs in onze showroom. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over visgraatvloeren. Denk bijvoorbeeld aan keuze van hout, kleur en afmetingen. Ideeën van de klant zijn altijd bespreekbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Een visgraatvloer word gemaakt door stroken hout langs elkaar te leggen en ze te verlijmen aan een tussenvloer van hout. Meestal is deze vloer van MDF. Door de vloer te verlijmen is deze ook geschikt voor vloerverwarming. We zien steeds vaker dat de klant hiervoor kiest. Door de vloer te behandelen heeft deze ook een lange levensduur. Ideaal voor in de woonkamer dus! visgraatvloer