Vloerkeuze

Kleur geeft een ruimte een bepaald karakter en een bijzondere look. Met een houten vloer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Zoveel als de klant wensen kan..

Het zou Zonde zijn als de keuze voor een droomvloer wordt verhinderd door weinig mogelijkheden in kleur. Bebo parket kent deze beperking niet en maakt al jaren lang kleuren naar de wens van de klant. Er is voor iedereen wat wils dankzij de veelzijdige mogelijkheden in verschillende kleur en kleurschakeringen.

 

WELKE KEUZE VLOEREN MAAKT U?

Het is een bewezen feit dat kleur invloed heeft op de geest. Het heeft effect op hoe we ons voelen. Al jaren wordt er onderzoek gedaan op de invloed die kleur heeft op de mens en het gedrag. Zo werk de kleur roze tegen agressie en licht blauw weer kalmerend. Ook bruin tinten zijn kalmerend. Zo geeft ook elke hout tint een ander gevoel. Zo kiest de een voor een warme, chique en rustgevende uitstraling en de ander voor levendigheid.

 

HOUTEN VLOEREN NAAR UW WENS

Bij Bebo is het mogelijk om kleur op maat te krijgen. Als er geen kleur te vinden is die perfect bij u past, maakt Bebo deze met liefde op maat. Via hulpmiddelen zoals foto’s of schetsen kunnen wij u helpen meedenken over de vorm en kleur van de vloer. Daarnaast kan u ook een staal, deur of laatje meenemen uit uw eigen interieur zodat we een passende kleur kunnen vinden. Met de mogelijkheden en hulp die Bebo biedt, komt u gegarandeerd uit op een vloer die perfect past bij uw persoonlijke wensen. Overigens zijn er voorbeelden mee te nemen zodat u het kan bekijken in eigen omgeving.


HOUTEN VLOEREN COMBINEREN OVERAL


Hout
is een plezier voor het oog en geeft elke ruimte een identieke uitstraling. Ze zijn overal te leggen en dat is een reden van het vele gebruik door de jaren heen.

Op een trap, in de keuken en zelfs in de badkamer kan er gerust gekozen worden voor een houten vloer. Een houten vloer is bestand tegen een stootje. De houten vloer kan worden behandeld met een speciale olie om de vloer te beschermen tegen onder andere het morsen van wijn, cola, koffie of water. De olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarnaast kan de vloer gewoonlijk gedweild worden. Bebo heeft veel ervaring met houten vloeren die veel te verduren hebben. Wanneer de vloer op den duur meer te verduren krijgt, kan de frequentie gewoon aangepast worden. De vloeren van Bebo hebben dan ook een garantie van vijf jaar.

 

VLOEREN IN EEN NIEUWBOUW WONING

Ook in een nieuwbouwwoning is een houten vloer toepasselijk. Een aantal weken voordat de vloer gelegd word, komen wij langs om de vochtpercentage van de ondervloer te meten. Daarnaast controleren we de kwaliteit, samenstelling van de ondervloer, de vlakte en de luchtvochtigheid. Overigens zullen we de laatste details doornemen zodat u zorgeloos kan liefhebben van een fantastisch mooie vloer.

Vloerkeuze

Vloerkeuze