Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Adore luxury vinyl flooring

Is het legacy-merk van het bedrijf ADORE® en heeft momenteel Decoria, Naturelle, ProjectFlor en ProjectFlor Elite. Elk van deze vloerbedekkingen omvat de hoogste standaard van kwaliteit, innovatieve technologie en geteste prestaties die beschikbaar zijn in hun respectieve categorieën luxe vinylvloeren. ADORE®-lijnen zijn ontworpen om te beantwoorden aan de uiteenlopende behoeften van commerciële en residentiële ruimtes, van de veelzijdigheid van de rijkelijk ontworpen high-performance commerciële lijn, Decoria, tot de robuuste multi-residentiële aantrekkingskracht van ProjectFlor. ADORE® is de pionier in de productie van luxe vinylvloeren. FloorScore®, ISO 14001: 2004 en ISO 9001: 2008 gecertificeerd, we zijn aan het innoveren en hebben de vinylvloer van topkwaliteit gemaakt zolang LVT er is. Op basis van onze ervaring in engineering.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!