Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Betonlook tegels

Betonlooktegels zijn erg populair. Niet voor niets zien we de stoere industriële betonlook tegels eindeloos in veel woonmagazines terug.  Niet zonder reden. De krachtige uitstraling van betonlooktegels, de praktische kant van een bijna onderhoudsvrije vloer en de duurzaamheid van betonlook tegels tegenover onnodige verspilling spreekt vrijwel iedereen aan.

Varieer met betonlook tegels

Wie denkt dat betonlook saai is, zou eens bij BeBo Parket in de showroom moeten langskomen.. Hier vind je verrassend veel verschillende betonlook tegels. Alleen al het aantal grijstinten, van heel licht tot bijna zwart, is verbazingwekkend groot. Daarnaast is er een groot scala aan andere warme, natuurlijke kleuren. Er bestaan vrijwel effen betonlook tegels, maar ook betonlook tegels die prachtige kleurnuances hebben, wat een heel speels effect kan geven. En al deze kleuren zijn verkrijgbaar in betonlook tegels van verschillende vormen en maten. Vierkant, rechthoek, klein, gigantisch groot en alles wat daartussen zit. En of dit nog niet genoeg is, zorgt de manier waarop de betonlook tegel geplaatst wordt voor nog veel meer mogelijkheden. De breedte van de voeg en kleur die gebruikt wordt, het patroon waarin de tegel verwerkt wordt, het telt allemaal mee in het eindresultaat. Je ziet, bij BeBo Parket kun je terecht voor betonlook tegels voor in de woonkamer, keuken, badkamer, voor op de vloer en voor op de wand. Variatiemogelijkheden zijn eindeloos!

Voordelen van betonlook tegels

Betonlook tegels hebben niet alleen een geweldige uitstraling, ze bieden ook enorm veel voordelen boven een betonnen vloer. Ze zijn praktisch onderhoudsvrij, alleen vegen en/of dweilen is voldoende. Ze zijn geweldig sterk. Vuil vocht en huisstofmijt, het heeft geen vat op een keramische betonlook tegel. Betonlook is toepasbaar in elk vertrek, denk aan de woonkamer, badkamer, keuken en zelfs buiten op het terras.. Bij BeBo Parket komt daar nog bij dat wij duurzaamheid koppelen aan kwaliteit en betaalbaarheid. Wij werken alleen met merken van de hoogste kwaliteit, zoals:

  • Villeroy & Boch
  • Sphinx
  • Mosa
  • TAU
  • Dado
  • Yurtbay
  • Geotiles
  • Kronos
  • En nog veel meer!

Koop je betonlook tegels bij Bebo Parket

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment betonlook tegels? Kom gerust langs in onze showroom of shop online en vraag gerust een offerte aan!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!