PVC vloer antraciet

Bij een PVC vloer met antraciet kleur denken de meeste mensen direct aan een tegellook. In de meeste gevallen is dit ook het geval, maar wist je dat er ook een antracietkleurige PVC vloer bestaat met een houtlook? We horen je denken: is antraciet niet hartstikke saai? Integendeel. Een antracietkleurige PVC vloer met houtlook heeft veel kleurnuances en een authentieke uitstraling. Door de kleurverschillen in de stroken PVC kan de vloer met heel veel interieurs worden gecombineerd. Wat dacht je van een landelijke PVC vloer of juist een hele strakke, moderne PVC vloer?

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

PVC tegels antraciet

PVC vloeren kunnen in elke ruimte van een woning worden geplaatst. Een mooie antracieten PVC vloer met tegellook kan dus ook in de badkamer of keuken worden gelegd. In deze twee ruimtes wordt er vaak gekozen voor een PVC vloer met tegellook. Onze grijze PVC vloeren met tegellook zijn niet te onderscheiden van een echte tegel. Echter geniet je wel van de voordelen van PVC: geluiddempend, waterdicht, slijtvast, lange levensduur, eenvoudig te reinigen, weinig onderhoud, lichtgewicht en beschikbaar in veel grijstinten. 

Een PVC vloer antraciet uitzoeken

grijs landhuisdelenWelke look je ook wil creëren in huis, een antracieten PVC vloer past bij elk interieur. De kleur grijs wordt vaak gezien als saai, iets dat niet opvalt, maar dat is niet helemaal terecht. Een PVC vloer in antraciet kan inderdaad onopvallend zijn, maar je kunt ook kiezen voor een opvallende grijze kleur. En in combinatie met zwarte of witte meubels ontstaat er een uitgesproken interieurstijl. De antracieten PVC vloer zorgt ervoor dat het contrast tussen het zwarte en witte meubilair soepel in elkaar overloopt. 

Een moderne vloer

Een grijze PVC tegel is de perfecte vloer voor een moderne badkamer of een industriële look in je woonkamer of keuken. Zelfs in de slaapkamer staat deze vloer geweldig. Veel mensen kiezen de laatste tijd voor een grijze PVC tegel in de badkamer. Afhankelijk van de kleur grijs geeft dit een hele rustige of juist een strakke moderne look. Ook bij een industrieel interieur past een grijze PVC tegel perfect. Welk sfeerbeeld ga jij creëren met een grijze PVC tegel?

Betonlook PVC vloer

Populairder dan ooit is de vloer met een betonlook. PVC vloeren met een betonlook zijn vrijwel altijd vloeren met een tegellook. Je kunt daarbij kiezen voor een hele duidelijke tegelstructuur, waarbij de zichtbaar aanwezige v-groef zorgt voor de groeven tussen de tegels. De PVC vloer is daardoor nauwelijks te onderscheiden van een echte tegelvloer. Als je een super strakke vloer met betonlook wil hebben, kan je ook kiezen voor een vloer zonder v-groef. Er zijn dan geen zichtbare groeven tussen de tegels PVC. De vloer wordt daardoor één geheel en dat geeft een heel strak effect. 

Kom langs!

We hebben een groot assortiment PVC vloeren met betonlook op voorraad. Kom gerust naar de showroom in onze fabriek om alle vloeren te bekijken. Ons team adviseert je graag over verschillende vloeren en helpt je met het maken van de juiste keuze. De koffie met iets lekkers staat altijd klaar. Ook kan je proefstalen bij ons bestellen, dan kan je in alle rust verschillende PVC vloeren met betonlook bekijken en vergelijken. Graag tot ziens! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!