Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

PVC met vloerverwarming, kan dat?

Absoluut! Een PVC-vloer is geschikt om te combineren met vloerverwarming. Er zijn echter enkele zaken waar je op moet letten als je dit overweegt. We vertellen je graag alles hierover in dit artikel. Lees je mee?

De ideale warmtegeleider

PVC-vloeren staan bekend als ideale warmtegeleiders, mede dankzij de dikte van de planken en het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Hierdoor haal jij veel meer rendement uit je nieuwe PVC-vloer. Een vloerverwarming kan worden gefreesd in de ondergrond, gevolgd door een egaline laag waarop de plak PVC-vloer wordt verlijmd. Dit zorgt ervoor dat je woning snel warm wordt. Als je liever een klik PVC-vloer hebt, is dat ook geen probleem! Let er dan wel op dat je de juiste ondervloer kiest. Onze vloerenexperts helpen je hier graag bij.

Welke PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming?

Onze PVC-vloeren zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming, omdat ze gemaakt zijn van hetzelfde materiaal: polyvinylchloride. Er is dus geen verschil tussen onze PVC-vloeren op dat gebied. Het verschil zit hem vooral in de verschillende legmotieven waaruit je kunt kiezen. Je hebt de keuze uit een recht gelegde vloer, een visgraatvloer, een tegelvloer of een Hongaarse punt. Allemaal kunnen ze worden gelegd in combinatie met vloerverwarming.

Wanneer kan de vloerverwarming aangezet worden?

Het is belangrijk om te weten dat voordat je de plak PVC-vloer op de egaline laag kunt leggen, de vloerverwarming minstens 48 uur uitgeschakeld moet zijn. Na deze periode kan de egaline laag worden aangebracht, waarbij je vervolgens minimaal één dag moet wachten voor het drogen. Pas daarna kan de plak PVC-vloer worden gelegd. Als je net een nieuwe PVC-vloer hebt laten leggen, wacht dan ook minstens 48 uur voordat je de vloerverwarming weer inschakelt. Na deze periode kun je beginnen met het opstookprotocol. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over het opstookprotocol.

Maak gebruik van onze BeBo-legservice

Heb je net een nieuwe PVC-vloer gekocht, maar weet je niet hoe je deze moet leggen? Geen paniek! Onze vloerenleggers doen dit met veel plezier voor jou. Met onze legservice ontzorgen we je van A tot Z en leveren we een perfect gelegde vloer op. Kom langs in onze showroom of neem contact op met één van onze medewerkers.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!