Laminaat outlet

Een nieuwe laminaatvloer aanschaffen, maar wel tegen de scherpste prijs? Kom dan naar onze laminaat outlet. In het oosten wordt Bebo parket ook wel de laminaat discounter van het oosten genoemd. Laminaat is een groot onderdeel van ons assortiment aan vloeren. Onze groothandel staat bekend om de uitgebreide collectie en de scherpe prijzen. Wij hebben dan ook alles uit voorraad leverbaar en daarnaast hebben we een laminaat outlet waar scherp geprijsde vloeren en veel restpartijen te vinden zijn. Net als voor al onze andere vloeren geldt: uitstekende kwaliteit, tegen de laagste prijs van Nederland. Vindt je het elders goedkoper? Dan krijg je van ons het prijsverschil terug.

Grote collectie

Vanuit onze fabriek hebben wij een laminaat outlet waar je scherp geprijsde laminaatvloeren en restpartijen laminaat kunt vinden. De restpartijen verschillen van hoeveelheid. Uiteraard zijn het restpartijen van nieuwwaarde die wij slechts niet meer op voorraad hebben of eenmalig hebben ingekocht. Bij Bebo Parket heb je de ruimste keus van Europa en daardoor is er altijd een gewenste laminaatvloer in onze laminaat outlet te vinden. Een bijkomend voordeel van onze laminaat outlet is dat je de restpartijen direct kunt meenemen omdat je niet hoeft te wachten tot het leverbaar is!

Kwaliteit tegen de laagste prijs

Wij garanderen dat je bij ons altijd de laagste prijs vindt. We zijn niet voor niets een laminaat discounter. Mocht dat niet zo zijn, dan passen wij direct de prijs aan en krijg je het prijsverschil terug. Wij leveren topkwaliteit laminaat van bekende merken tegen bodemprijzen. Voor iedere gewenste ruimte is de gewenste kwaliteit laminaat te vinden. Bezoek onze vestiging en de laminaat outlet en bekijk onze ruime collectie.

Meer dan alleen een laminaat outlet!

Naast een ruim assortiment aan laminaat kan je bij ons ook andere vloeren tegen een scherpe prijs vinden. Hierbij kan je denken aan houten vloeren, parket vloeren, vinyl vloeren, pvc vloeren en kurkvloeren. Ook zijn wij jou voor het leggen en onderhouden van de vloer ook graag van dienst. Wij hebben steeds wisselende acties waardoor er voor ieder budget een gewenste vloer bij zit. Uiteraard leveren wij direct uit voorraad.

 

laminaat_outlet_

 

call_to_a_fabriek              call_to_a_contact