Hoogglans PVC-vloer

Een hoogglans PVC-vloer geeft een luxe twist aan iedere ruimte. Deze tijdloze vloer straalt veel luxe en klasse uit. Het hoogglans oppervlak van de PVC-vloer maakt de ruimte optisch groter. Wil je dus een ruimtelijke en moderne look creëren, kies dan voor een hoogglans PVC-vloer. De bekendste hoogglans PVC-vloeren zijn wit of zwart van kleur. Ook wij hebben een groot assortiment in witte en zwarte hoogglans PVC-vloeren. Natuurlijk altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs van Nederland!  Omdat we de productie van PVC in eigen handen hebben, kunnen we niet alleen het ruimste aanbod van Nederland aanbieden, maar ook de laagste prijzen hanteren. Er komen immers geen tussenpersonen aan bod tijdens het productieproces. Bekijk ons ruime aanbod hoogglans PVC-vloeren. 

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

PVC-vloer hoogglans wit

Hoewel niet veel mensen denken aan een hoogglans vloer, zien we de witte hoogglans PVC-vloer toch steeds vaker in moderne interieurs. Een witte PVC-vloer met een hoogglans afwerking geeft het interieur een super strakke uitstraling. Deze vloeren staan echter ook prachtig in een kantoor of winkelpand. Over vlekken op de witte vloer hoef je je geen zorgen te maken; een PVC-vloer is zeer eenvoudig te reinigen. Daarnaast zorgt de hoogglans afwerking niet alleen voor de mooie glans, maar ook voor een extra beschermlaag op de vloer. Door deze keiharde laag is de hoogglans PVC-vloer geschikt voor intensief belopen ruimtes. 

Witte PVC-vloer

hoogglans wit vloerenHaal je een witte PVC-vloer met hoogglans afwerking in huis, dan weet je zeker dat de vloer direct opvalt. Het mooie van een witte PVC-vloer is dat het een zeer ruimtelijk effect heeft. Heb je een kleine kamer die je graag groter wil laten lijken? Dat kan perfect met een witte hoogglans PVC-vloer. Het gladde oppervlak is daarnaast heel eenvoudig te reinigen. Alle vlekjes verwijder je in een handomdraai, soms letterlijk. Regelmatig stofzuigen is het belangrijkste onderhoud. Hiermee voorkom je dat opgehoopt vuil krassen veroorzaakt. Daarnaast is af en toe dweilen met een licht vochtige doek meer dan voldoende. 

Hoogglans wit PVC in welke ruimte?

Lijkt je het heel gaaf om een witte hoogglans PVC-vloer in huis te hebben, maar weet je niet goed in welke ruimte de vloer het mooiste zou staan? In principe kan de vloer in elke ruimte worden geplaatst. Het is een stevige vloer die bestand is tegen intensief voetverkeer. Tevens is de vloer waterbestendig, waardoor plaatsing in de badkamer ook mogelijk is. 

Zwarte PVC-vloer

Naast witte PVC-vloeren met hoogglans hebben we ook prachtige glanzende zwarte PVC-vloeren. Deze zwarte PVC-vloeren hebben een tegellook, maar alle vertrouwde voordelen van PVC. Een zwarte hoogglans PVC-vloer heeft een unieke uitstraling en is vanzelfsprekend heel anders dan een witte hoogglans PVC-vloer. Een zwarte PVC-vloer kan in combinatie met lichte meubels een heel strak interieur creëren. In combinatie met meer kleur in huis creëer je juist weer een hele warme sfeer. Voor welke look ga jij? Alles is mogelijk bij Bebo Parket! 

Zwarte hoogglans PVC-vloer kopen

Op zoek naar de goedkoopste zwarte hoogglans PVC-vloer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We produceren alle PVC-vloeren in onze eigen fabriek, daardoor kunnen we de prijzen laag houden. Kom gerust eens kijken in de showroom van onze fabriek. De koffie met iets lekkers staat klaar. Ons enthousiaste team helpt graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe zwarte hoogglans PVC-vloer. Tot snel! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!