PVC visgraat

PVC visgraat is prachtig in materiaal en in de prachtige, luxe look van een visgraatmotief. Ook op zoek naar een duurzame vloer met veel positieve eigenschappen en een chique uitstraling? Zie onze collectie PVC visgraatvloeren.

Duurzaam en stijlvol

Een PVC voer is gemaakt van kunststof. De dikte kan variëren van 2 tot 5 millimeter. Doordat PVC zo dun is, zijn de stroken flexibel en licht, waardoor het vrij eenvoudig te leggen is in elk gewenst patroon. Je kunt dus ook kiezen voor het mooie visgraatpatroon.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

Zelf leggen

Het leggen van een visgraatpatroon wordt over het algemeen niet aangeraden om zelf te doen, maar als je enige ervaring hebt met het leggen van vloeren dan kan het prima. Bij een PVC visgraatvloer met een kliksysteem kun je in alle rust jouw nieuwe vloer leggen. De vloerdelen klik je eenvoudig in elkaar.

PVC visgraatvloer legservice

Als je kiest voor een verlijmde versie is het aan te raden om een legservice in te schakelen. Door het gebruik van lijm werk je namelijk met een tijdslimiet, daarnaast is er weinig tot geen ruimte om een foutje te maken. Het is beter als de vloer in één keer perfect wordt gelegd. Een professionele legservice met veel ervaring kan een verlijmde PVC visgraatvloer vrij vlot en eenvoudig leggen.

Visgraatvloer van PVC

Een visgraatvloer van PVC heeft niet alleen een prachtige uitstraling, er zitten ook heel veel voordelen aan PVC:

  • Geen contactgeluid
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in natuurlijke hout-look
  • Zeer harde toplaag
  • Bestand tegen krassen en vlekken
  • Lange levensduur
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Vochtbestendig

Als je kiest voor een visgraatvloer van PVC met een houtstructuur, dan krijg je naast de chique uitstraling van de visgraatpatroon ook de warme look & feel van een houten vloer. De houtstructuur en de eventueel aanwezige v-groef zorgen voor een authentieke uitstraling. Bovendien is de vloer dan nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Echter geniet je wel van de voordelen van een PVC-vloer.

Visgraat PVC vloeren in de badkamer

Altijd al gedroomd van een super-de-luxe badkamer? Dat begint bij de bekleding van de ruimte, dus ook de vloer. Een visgraatvloer van PVC is dan eigenlijk de enige oplossing. PVC is namelijk vochtbestendig en kan als één van de weinige vloeren worden geplaatst in de badkamer of keuken. Een visgraatmotief in de badkamer staat hartstikke modern en chique. PVC zal nooit gaan werken, bollen, uitzetten of krimpen omdat het geen natuurlijk materiaal is en dus niet ‘leeft’. Ideaal voor de badkamer!

Op zoek naar een goedkope visgraat pvc vloer?

Als je kiest voor een visgraat PVC vloer dan weet je zeker dat je voor vele jaren een prachtige vloer hebt. Mede dankzij de vele voordelen van PVC is het voor velen een hele populaire vloer. Ben je op zoek naar een goedkopere optie met vrijwel evenveel voordelen als PVC? Denk dan eens aan een visgraatvloer van vinyl. Vinyl wordt verkocht op rollen van vier meter breed en is goedkoper dan PVC. Vinyl heeft echter een iets minder lange levensduur. Onze PVC vloeren en vinylvloeren zijn allemaal aantrekkelijk geprijsd. We bieden gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en we leveren en leggen door het hele land!

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!