PVC vloer bruin

Een bruine PVC vloer geeft de ruimte een warme uitstraling. Bovendien passen bruine PVC vloeren bij heel veel soorten interieurs. Een bruine PVC vloer is daarnaast een hele rustige en veilige kleur. Kies ook voor een modern interieur en koop een bruine PVC vloer. Wil je de kamer breder laten lijken? Ook dan is een bruine PVC vloer de beste keuze. Bekijk onze gehele collectie in de showroom!

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

PVC vloer bruin

Een PVC vloer met een bruine kleur haalt de natuur naar je interieur. Bruin is heel gemakkelijk te combineren met veel soorten interieurstijlen. Of je de bruine PVC vloer nu combineert met felle kleuren of juist met andere sobere kleuren, het kan allemaal. Weet je niet goed hoe je een bruine PVC vloer kunt matchen met je interieur? Neem dan gerust contact met ons op of leg je vraag voor aan één van onze enthousiaste medewerkers in de showroom. We denken graag met je mee! 

Bruine PVC vloer kopen

Grijsbruin eikenWil je een bruine PVC vloer kopen? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben een ruim assortiment met bruine PVC vloeren. Van lichtbruine tot donkerbruine PVC vloeren. Een bruine PVC vloer met een lichte kleur maakt een woning heel ruim. Je krijgt direct een welkom gevoel dankzij de bruine PVC vloer. Een bruine PVC vloer met een donkere kleur geeft een heel knus gevoel. Een bruine PVC vloer met een donkere kleur kan je combineren met zowel een landelijke sfeer als een strak moderne sfeer. Het is maar net wat je wil! 

Een neutrale PVC vloer

In de meeste gevallen is een bruine PVC vloer beige van kleur. Beige bruine PVC vloeren zijn namelijk heel neutraal van kleur en hebben toch een hele warme uitstraling. Vrijwel alle beige bruine PVC vloeren hebben een houtstructuur. Bruin is de kleur van hout en veel mensen willen graag een praktische vloer met de uitstraling van een massief houten vloer. Vandaar dat er zo’n ruime keuze is in bruine PVC vloeren. Ook wij hebben een zeer ruim assortiment met bruine PVC vloeren. Onze bruine PVC vloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van een massief houten vloer. Kom naar de showroom en ervaar het zelf!

PVC vloer met houtlook

Ook een PVC vloer met houtlook kopen? Een bruine PVC vloer heeft de look & feel van een massief houten vloer. Dit komt door de bewust aangebrachte nerven en kwasten in de planken van de bruine PVC vloer. Deze nerven kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Deze voelbare houtstructuur draagt enorm bij aan het authentieke gevoel van een massief houten vloer. De unieke sfeer die een houten vloer heeft, kan je nu ook creëren met een bruine PVC vloer. Bekijk ons gehele assortiment bruine PVC vloeren met een houtlook. 

Kom naar de showroom

Op zoek naar een PVC vloer bruin? Veel mensen zoeken een houten PVC vloer, zodat ze de uitstraling kunnen hebben van een massief houten vloer met de voordelen van PVC. Bruine PVC vloeren hebben exact deze uitstraling, maar je geniet bijvoorbeeld van het lage onderhoud en het grote schoonmaakgemak van een PVC vloer. Bruine PVC vloeren vragen weinig onderhoud, regelmatig stofzuigen is het belangrijkste. Bescherm je bruine PVC vloer tegen krassen van meubels door viltdoppen onder de poten te plaatsen. Bij de ingangen van de ruimte kan je schoonloopmatten plaatsen, zodat het meeste vuil al wordt tegengehouden. Daarnaast bestaat er een speciale PVC reiniger waarmee je de bruine PVC vloer een grondige reiniging kunt geven. Deze hoef je echter slecht één keer in de paar weken te gebruiken. Meer vragen over het reinigen van je houten PVC vloer? Neem contact met ons op of bezoek ons in de groothandel! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!