Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Welke laminaatvloer past bij mij

De juiste keuze laminaatvloer

Het blijft lastig om een laminaatvloer te kiezen. Veel mensen vragen zich af welke vloer het meest geschikt is voor in hun huis.

Bij het kiezen van een laminaatvloer moet uw uitgangspunt altijd de kleuren van de meubelen zijn. De vloer is bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Uiteindelijk zal het laminaat samen met het interieur en de meubels een mooi geheel moeten worden. in deze blog vind je er meer informatie over.

wat kost een laminaat vloer
Vinyl laminaat

Welke soort laminaat is het beste voor mijn gebruik

Het beste kunt u al eerst kijken naar de kleur van het laminaat en de print die erop zit. Wilt u laminaat leggen op de zolderkamer, dan is een lagere kwaliteit laminaat voldoende. Voor in de woonkamer is het beter om voor een hogere kwaliteit laminaat te kiezen. Hogere kwaliteit laminaat heeft een print die exact lijkt op een echte houten vloer.

Heeft u in uw kamer zware meubels staan? Dan is het verstandig om een vloer te kopen die minimaal 7 mm dik is. Als er in uw kamer kleine hoogte verschillen zitten, dan kan laminaat van 6 mm gemakkelijk breken. Als u graag laminaat in de woonkamer wilt, kies dan voor een plank van minimaal 7 mm.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!