Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Tegels in de woonkamer

Al eeuwenlang profiteren mensen van de grote voordelen van tegels in huis. Toen er tapijt opkwam, werd textiele vloerbedekking als toppunt van luxe gezien. De tegels verdwenen toen vooral naar natte ruimtes als badkamers, keukens en toiletten. Door de opkomst van moderne technieken voor het maken van keramische tegels en het gebruik van duurzaam materiaal, is de tegelvloer weer helemaal terug, ook in de woonkamers. Een tegelvloer verenigt het nuttige met het aangename en zijn op dit moment een heuse trend.

Vloertegels woonkamer

Met name voor vloertegels in de woonkamer zijn er grote veranderingen te zien. Was het voorheen voornamelijk de boeren plavuis die de boventoon voerde, tegenwoordig is de verscheidenheid in soorten vloertegels voor in de woonkamer zo groot dat ieder zijn/haar eigen persoonlijke interieur kan samenstellen met een prachtige tegelvloer als basis van de inrichting. Of het nu gaat om een industrieel interieur met betonlook vloertegels voor een stoer en robuust uiterlijk, of om een interieur met Portugese vloertegels die de herinnering aan een vakantie in verre oorden levendig houdt, of om een van de vele andere stijlen voor de inrichting van het huis, de juiste tegels voor in uw huis zijn bij BeBo Parket te vinden.

quick-step-arte-lederen-tegel-donker

Tegelvloer woonkamer, een praktische keus

Vloertegels in de woonkamer zijn niet alleen mooi en betaalbaar, maar vooral ook praktisch. Tegels in huis en zeker vloertegels in de woonkamer, zorgen ervoor dat het onderhoud van de vloeren een minimum aan tijd en moeite kost. Even vegen of met een vochtige dweil rondgaan is al voldoende om de tegels in uw huis er elk moment schitterend uit te laten zien. Een tegelvloer ook kras- en slijt vast. Of er nu met speelgoed op de tegelvloer gerommeld wordt of dat de jeugd er hun nieuwste danspasjes op instudeert, of er nu met blote voeten op gelopen wordt of met zware werkschoenen, voor de tegelvloer maakt het geen verschil. Zelfs de scherpe nagels van een huisdier laten op vloertegels in uw woonkamer geen krassporen na. Ook een omgevallen glas wijn, gemorste frisdrank of water bij de drinkbak van de hond, is eenvoudig met een doekje schoon te maken.

Vloertegels woonkamer een gezonde keus

Het wordt steeds meer duidelijk dat lang niet alle materialen die in huis gebruikt worden ook gezond zijn. Sommige stoffen hebben chemische verbindingen waaruit langzaam minder gezonde stoffen vrijkomen. Uit een tegelvloer in huis is er zeker geen uitstoot van schadelijke stoffen. Keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen die ook nog eens zo milieuvriendelijk mogelijk gewonnen worden. Het gebied waar de benodigde klei afgegraven is, kan zonder bezwaar direct weer voor landbouw gebruikt worden of aan de natuur terug gegeven worden. Een ander gezondheidsaspect is dat een tegelvloer in huis antistatisch is en anti-allergeen. Ook heeft huisstofmijt geen kans zich in een tegelvloer in huis te nestelen.

Voordelen van een tegelvloer woonkamer

Als we kijken naar de voordelen van tegels in huis zien we dat de prijs – kwaliteitverhouding van een tegelvloer optimaal is, de tegelvloer amper onderhoud vraagt,  de tegels vocht-, zuur- en hittebestendig zijn, de tegels krasvrij en slijtvast zijn, -de tegels kleur- en lichtecht zijn, de tegels in praktisch elke woonsituatie toepasbaar zijn, de vloertegels uit medisch oogpunt aan te bevelen zijn. Bij dit alles kunnen we ook nog als pluspunt noemen dat keramische vloertegels milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Wie vloerverwarming heeft, zal merken dat een tegelvloer in huis snel verwarmt en de warmte lang vasthoudt.

Persoonlijke voorkeur

Als u bij BeBo Parket rondkijkt, beseft u hoe ongelooflijk veel mogelijkheden er zijn voor het samenstellen van een tegelvloer naar uw persoonlijke smaak. Niet alleen het uiterlijk van de tegel zoals de warme aanblik van keramisch parket, de vrolijke motieven van tegels uit het verre oosten, de vertrouwde uitstraling van natuursteen, en vele andere soorten bepalen hoe de tegelvloer er uiteindelijk uit komt te zien. Ook de kleur van de tegel, de grootte en het model van de tegel spelen mee. Ook niet te vergeten: de kleur en de breedte van de voeg dragen ook bij aan de uitstraling van uw nieuwe tegelvloer in uw woonkamer. Om u te helpen om uit al deze keuzes een keuze te maken die passend is bij uw woning, staan er bij BeBo Parket deskundige medewerkers voor u klaar. Wij ontvangen u graag in onze showroom waar u zich op uw gemak kunt laten informeren en uw keus kunt maken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!