Oude Boerderij vloeren wit

 9,98

Prijs is i.c.m. lijm!

Een oude boerderij vloer is de perfecte keuze wanneer u opzoek bent naar een karaktervolle, kwalitatieve vloer. Het hout waarvan de boerderijvloeren eeuwen geleden van zijn gemaakt, is zeer sterk grenenhout. Hierdoor gaat het eeuwen lang mee en is het na restauratie nog steeds even kwalitatief. Voor meer vragen of informatie kunt u terecht bij onze medewerkers.

Oude boerderij vloeren wit

Oude boerderij vloeren zijn jarenlang belopen door hardwerkende boeren. Deze vloer heeft een heel leven achter zich. Duizenden laarzen en klompen hebben de vloer betreden en het karakter gegeven die het nu heeft. Op die manier heeft de houten vloer een uitstraling gekregen die op geen enkele andere wijze te bereiken is. Boerderij vloeren bestaan uit wit grenen hout en hebben een karaktervolle, maar toch frisse uitstraling.

Oude boerderijvloeren restaureren

Oude boerderijvloeren zijn eeuwen oud. Hierdoor kunnen de vloeren wel wat herstelwerkzaamheden gebruiken. Ze worden gecontroleerd op houtworm, breuken, versplintering en andere ongemakken. Deze ongemakken worden ieder voor zich dankzij een zorgvuldig proces verholpen. Met de benadrukking op zorgvuldig, want we willen immers wel de karaktervolle uitstraling behouden.

Oude boerderijvloeren hergebruik

Nadat de oude boerderijvloeren gerestaureerd zijn, is het klaar voor hergebruik. Dat houdt in dat de nieuwe eigenaar gebruik kan maken van de prachtige, karaktervolle boerderijvloer. Het is een vloer die eeuwenoud karakter met zich mee brengt. Dankzij de restauratie is de vloer weer klaar voor zijn nieuwe aankomende eeuwen.

Wij maken deze vloeren na in onze eigen fabriek, de prijs is voor de onbehandelde plank en de behandeling komt erbij op.
We gebruiken hiervoor een originele grenen D-classe die al een mooie oude uitstraling heeft door zijn open noesten.