Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Tegel tips voor een prachtige vloer of wand

Ben je op zoek naar de beste tips voor vloer- of wandtegels? Wij delen graag onze kennis om je te helpen de tegelvloer in prachtconditie te houden. Als je gebruik maakt van onze tips dan zorg je ervoor dat je lang kan genieten van je mooie tegels. Of het nou gaat om keramiek, porselein of natuursteen, met onze tips gaan ze extra lang mee.

Onderhoud van je tegelvloer

Als je jarenlang wilt blijven genieten van je mooie tegelvloer is het belangrijk dat je deze onderhoudt. Daarmee bedoelen we dat je deze regelmatig veegt en dweilt met de schoonmaakmiddelen die daarvoor zijn bedoeld. Dat is een essentieel onderdeel. Bij BeBo Parket geven we je graag advies over welke producten je kan gebruiken voor het onderhoud van je tegelvloer. We houden daarbij rekening met de specifieke tegel. Denk daarbij aan type, glazuurlaag etc.

Montage van tegels

Voordat je de tegels gaat monteren is het van belang dat de ondergrond vlak, egaal en schoon is. Verder is het belangrijk dat je altijd de juiste lijm en voegmiddelen gebruikt. Verder kan je in de onderliggende tips meer informatie vinden over het monteren en plaatsen van tegels. Het is van essentieel belang om deze tips in acht te nemen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat het gewenste resultaat wordt.

De juiste tegels uitkiezen

Het is belangrijk om de juiste tegel te kiezen. Je kan hierbij denken aan de specifieke eigenschappen van elke tegel. Slipweerstand is bijvoorbeeld belangrijk in een badkamer, waarbij slijtvastheid voor de entree een belangrijke eis is. Ook is de kleur en voelbare structuur van de tegel een belangrijke overweging bij het kiezen van tegels die het best tot zijn recht komen in je ruimte.

Afwerking door voegen

Het afwerken van een tegelvloer of wand is een belangrijk onderdeel van het plaatsen van tegels. Het is namelijk de finishing touch. De juiste voegkleur is daarbij belangrijk om in acht te nemen. Lichte voegen zorgen ervoor dat de ruimte fris oogt en creëert ruimte, terwijl donkere voegen voor een stijlvol contract zorgen. BeBo adviseert je graag over de beste voegopties die bij jouw tegels passen. Kom langs en ontdek welke voegkleur het best bij jouw tegels passen.

Kom bij BeBo tijdens onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies en laten je graag ons volledige assortiment bekijken. Wij staan voor je klaar om te helpen met het vinden van je perfecte tegelvloer!

BeBo geeft jou 4 belangrijke tips voor jouw tegelvloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!