Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

PVC of een parketvloer? Waar ga ik voor?

Ben je op zoek naar een prachtige nieuwe vloer die jarenlang meegaat? Dan zijn er diverse opties om te overwegen, zoals een PVC of parketvloer. Voordat je de juiste keuze kunt maken, is het essentieel om te bepalen wat voor jou belangrijk is in een vloer. Denk hierbij ook aan de leefomstandigheden in de woning. Kortom, het is belangrijk om duidelijk te hebben welke eisen je stelt aan je nieuwe vloer.

Wat is het verschil tussen PVC en een parketvloer?

Er zit wel degelijk verschil tussen deze twee geweldige vloersoorten. Het grootste verschil tussen PVC en parket is het materiaal. PVC is gemaakt van: polyvinylchloride en parket is een houtensoort. Veel mensen dromen van een woning met een houten vloer, echter is een houten vloer duurder dan een PVC-vloer. Daarom heeft BeBo nu PVC-vloeren met een realistische houtlook, zodat jij kan genieten van de looks van een houten vloer, maar met de voordelen van een PVC-vloer.

Het onderhoud van een PVC-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud. Met regelmaat stofzuigen en zo nu en dan dweilen is al voldoende om jouw PVC-vloer mooi te houden. Door dit met regelmaat te doen, zul je jarenlang plezier beleven van jouw prachtige vloer.

Het onderhoud van een parketvloer

Een parketvloer heeft meer onderhoud nodig, dan een PVC-vloer. Een parketvloer dient periodiek in de olie worden gezet en na verloop van tijd kan het nodig zijn om de vloer lichtjes op te schuren en opnieuw af te werken.

De voor- en nadelen

Parket- en PVC-vloeren behoren tot de meest populaire keuzes als het gaat om vloerbedekking, maar ieder heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Hieronder zetten we graag de voor- en nadelen van beide typen vloeren voor je uiteen.

PVC-vloeren

 • Razend populair vanwege veel verschillende kleuren en texturen;
 • Bieden een realistische houtlook;
 • Hebben een lange levensduur;
 • Zijn volledig waterbestendig;
 • Goed te combineren met vloerverwarming;
 • Geluiddempend en stil.

Parketvloeren

 • Razend populair vanwege veel verschillende kleuren;
 • Beschikken over een lange levensduur;
 • Hebben een tijdloze vloer;
 • Zijn gemakkelijk te onderhouden;
 • Brengen een warme, knusse sfeer in huis.

De legservice van BeBo

Ga je voor plak-PVC, klik-PVC of een parketvloer? Een klik PVC-vloer is eenvoudiger zelf te leggen, maar als je voor een plak PVC-vloer of een parketvloer kiest, raden wij je aan om deze te laten leggen door onze legservice. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw vloer perfect in de woning zal liggen. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, ze staan voor je klaar!

sfeerimpressie_pvclaminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!