Oude mud Koetshuisvloer

 9,98

Prijs is i.c.m. lijm!

Een koetshuis is een bijzondere plek. Zo is een oude koetshuisvloer ook erg bijzonder. Het is eeuwenlang belopen door de mensen voor onze tijd. Een oude mud koetshuisvloer is met passie gerestaureerd om zijn nieuwe eigenaar weer jarenlang plezier te doen. Wanneer u op zoek bent naar een prachtige, karakteristieke oude mud koetshuisvloer bent u bij Bebo Parket aan het juiste adres.

Koetshuisvloeren van antiek grenen

Antiek grenen koetshuisvloeren zijn vloeren met een verleden. Grenen is een zeer sterk houtsoort waardoor de koetshuisvloeren eeuwen lang mee kunnen gaan. De antiek grenen vloeren zijn afkomstig van oude koetshuizen uit veel verschillende gebieden. Doordat de koetshuisvloeren eeuwen oud zijn en jarenlang zijn belopen, vindt u een sfeervolle, authentieke houten vloer terug.

Oude koetshuisvloeren herstellen

De oude koetshuisvloeren zijn dankzij het sterke grenen hout goed te herstellen. De houten vloeren worden naar onze fabriek getransporteerd waar wij ze klaar maken voor een nieuwe eigenaar. De antieke grenen houten vloeren worden grondig nagekeken op gebreken en ongemakken, herstelt en na behandeld.

Koetshuisvloer nieuwe eigenaar

Wanneer de oude koetshuisvloer volledig hersteld is, is hij klaar voor zijn nieuwe eigenaar. De koetshuisvloer heeft door de eeuwen heen een uniek karakter gekregen, en dat is ondanks het herstellen behouden gebleven. Het heeft een karakter dat op geen iedere andere manier te verkrijgen is.

Wij maken deze vloeren na in onze eigen fabriek, de prijs is voor de onbehandelde plank en de behandeling komt erbij op.