Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Restpartijen tegels

Op zoek naar goedkope tegels, zonder dat u hoeft in te leveren in kwaliteit? Komt dan bij Bebo Parket langs in Vriezenveen, waar we een grote bedrijfshal hebben met een groot assortiment tegels en ook restpartijen. Door de mega hoeveelheden vloertegels die worden ingekocht en direct weer verkocht aan bedrijven en particulieren kunnen wij de laagst mogelijke prijzen bieden voor tegels van de beste kwaliteit. Daar blijven uiteraard vaak restpartijen van over die in de outlet van de showroom te bezichtigen zijn. De restpartijen gaan voor absolute bodemprijzen de deur uit. Als u zich, vrijblijvend, wil oriënteren op alle mogelijkheden van tegelvloeren, is een bezoek aan de showroom en outlet van BeBo Parket en Tegels zeker de moeite waard.

Goedkope vloertegels een gezonde keuze

Een tegelvloer geeft in elke gewenste ruimte ongekend veel gemak en wooncomfort. Doordat het oppervlak van de onder hoge temperaturen gebakken keramische tegel gesloten poriën heeft, kunnen vuil en vocht niet binnendringen. Dit betekent dat gemorst eten of drinken, binnengelopen vuil, of sporen die een huisdier heeft achtergelaten, eenvoudig met een vochtige doek afgenomen kunnen worden. Minstens zo belangrijk is dat bij het gebruik van de keramische tegels op de vloer, ziekmakers zoals bijvoorbeeld bacteriën, schimmels of huisstofmijten, geen schijn van kans krijgen zich in de tegel te nestelen. Het normale onderhoud van vegen of zuigen en het vochtig afnemen van de tegel maakt korte metten met al deze bedreigingen van uw gezondheid. De keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen, die geen enkele uitstoot van schadelijke stoffen hebben. In tegenstelling tot veel andere producten waar chemische stoffen in verwerkt zitten. Als we hierbij optellen dat BeBo Parket en Tegels de prachtigste vloertegels tegen de laagst mogelijke prijzen kan leveren, is het wel duidelijk dat de goedkope vloertegel van BeBo Parket en Tegels een gezonde keuze is voor u en uw portemonnee.

Een goede basis

De vloer is de basis van uw interieur, en die moet goed zijn. Dat dit niet per se ook duur hoeft te zijn, kunt u ontdekken in de showroom van BeBo Parket en Tegels. Hier vindt u vloeren passend bij elke interieurstijl die u wenst, altijd van uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende soorten vloertegels:

  • unitegels die eenkleurig zijn en waarmee u makkelijk combineert,
  • decortegels met een mediterrane een vintage of een klassieke print,
  • betonlook tegels die een stoere industriële uitstraling hebben,
  • keramisch parket dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is,
  • natuursteenlook tegels die een sfeervolle en natuurlijke aanblik weergeven.

Met dit grote aanbod aan vloertegels kunt u uw eigen, unieke vloer creëren door te spelen met het formaat van de tegel en de kleur, de wijze waarop de tegel gelegd wordt, de gebruikte kleur en maat van de voeg.

Bebo Parket: betrouwbaar en goedkoop

Nu het belang van de hygiëne zo overduidelijk is, is BeBo Parket -Tegels in Vriezenveen populairder dan ooit. De goedkope vloertegels, waarvan BeBo Parket -Tegels een geweldig assortiment heeft, verzekeren u van een vloer die moeiteloos hygiënisch schoon te houden is. goedkope vloertegels gekocht bij BeBo Parket -Tegels verschillen wat dat betreft niet van dezelfde tegels die in een dure design winkel wordt gekocht. Al jarenlang weten bedrijven en particuliere consumenten uit heel Nederland en daarbuiten BeBo Parket  -Tegels in Vriezenveen te vinden. Het sleutelwoord voor deze populariteit is:  betrouwbaarheid. Betrouwbaar als het gaat over kwaliteit. Betrouwbaar als het gaat over mes scherpe prijzen. Betrouwbaar als het gaat over goede service. Afspraak is afspraak bij BeBo Parket -Tegels, een prettige zekerheid in deze onzekere tijden.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!