Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Een PVC-vloer in de badkamer, kan dat?

Jouw badkamer is één van de belangrijkste ruimte in je huis. Iedere ochtend maak je je hier klaar voor de dag en iedere avond sluit je hier je dag af. En of je nu alleen, met z’n tweeën of met een heel gezin bent, in alle gevallen geldt: je wilt genieten van je badkamer zonder al te veel onderhoud. Een PVC-vloer in de badkamer is dan zeker een goed idee. Sterker nog: PVC is zelfs één van de beste opties voor de badkamervloer. Dit komt omdat PVC-vloeren van kunststof zijn gemaakt en niet van een natuurlijk materiaal. Er kan dus geen werking plaatsvinden wanneer de vloer in contact komt met water. Een PVC-vloer in de douchecel raden wij af.

PVC als badkamervloer

PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en decors. Er bestaan PVC-vloeren die je verlijmt op de basisvloer (dryback) en er bestaan zwevende PVC-vloeren (klik). Je kan kiezen voor een PVC-tegel als je van een tegel- of betonlook houdt, maar ook een PVC-vloer met houtstructuur is een goede keuze als je de indruk wilt wekken dat er een authentieke houten vloer in je badkamer ligt. Een echte houten vloer in de badkamer is natuurlijk niet verstandig, want het hout zal direct gaan werken zodra het in contact komt met vocht of wisselende temperatuur en luchtvochtigheid. PVC is van kunststof en heeft dus geen last van deze effecten. Een PVC-vloer kun je daarom met een gerust hart in de badkamer leggen. Bijkomend voordeel, een PVC-vloer voelt heel aangenaam aan je blote voeten, is minder glad dan tegels en is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Dryback PVC-vloer in de badkamer

Dryback PVC-vloeren worden verlijmd aan de ondergrond, waardoor er een egale vloer ontstaat die strak op elkaar aansluit. Naden en kieren komen niet voor bij een dryback PVC-vloer wat voor een badkamervloer ook geen optie is. Omdat het hier gaat om een specialistische klus, waarbij meestal gewerkt moet worden op een geëgaliseerde basisvloer, raden wij het aan om een verlijmde PVC-vloer door een professioneel team te laten leggen. Het voordeel van een dryback PVC-vloer in je badkamer is dat je nooit meer om hoeft te kijken naar de vochtbestendigheid van de vloer. De vloer is en blijft altijd waterdicht. Ook zit je bij verlijmbare PVC-vloeren niet vast aan de legrichting van de vloer, wat bij een vloer met een kliksysteem wél het geval is. Je kunt dus heel eenvoudig een mooi patroon (laten) leggen in je badkamer, zoals een visgraatpatroon of een Hongaarse punt. Het legwerk kan BeBo Parket voor je verzorgen, ons team heeft jarenlange ervaring in het leggen van vloeren en gaat geen uitdaging uit de weg. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. We helpen je graag.

PVC-vloer met kliksysteem in de badkamer

In principe zijn alle PVC-vloeren waterdicht, een PVC-vloer met kliksysteem in de badkamer is daarom ook een optie. Onze voorkeur gaat hier niet naar uit maar onmogelijk is het zeker niet. Het voordeel is dat je een vloer met een klik systeem gemakkelijk zelf kunt leggen, dankzij ons vernieuwde kliksysteem is het zelfs een fluitje van een cent. Kies hierbij wel altijd voor een vochtbestendige ondervloer. Nadeel is dat het kliksysteem bestaat uit afzonderlijke stroken en deze zal na het leggen altijd kleine naden hebben. Ook kan je een zwevende vloer niet afkitten langs de randen waardoor vocht zal kunnen doordringen naar de ondervloer met eventueel alle gevolgen van dien.

Kom naar de winkel voor de mooiste PVC-vloeren

BeBo Parket heeft enkel PVC-vloeren van hoogwaardige kwaliteit die zeer kras- en slijtvast zijn. De keuze is enorm, hout-, betonlook of tegels, wij hebben alle vloeren voldoende op voorraad. Wat je voorkeur ook is, bij BeBo slaag je altijd. Wist je dat je bij BeBo altijd gratis kan ontbijten of lunchen? Kom naar de fabriek, neem je vrienden of familie mee en maak er een leuk dagje uit van! Zien wij je snel?

badkamervloer
Badkamer vloeren
pvc-vloer badkamer
PVC-vloer badkamer
Badkamer PVC-tegels
eikengerooktvisgraat_badkamer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!