Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

PVC-vloer onderhoud

PVC-vloeren zijn immens populair. Zowel dryback- als klikvloeren worden enorm veel verkocht en dat snappen wij heel goed. Er is veel keus in designs en ze hebben een lange levensduur, maar één van de grootste voordelen van een PVC-vloer is het minimale onderhoud. Met een PVC-vloer in je huis heb je nauwelijks werk, regelmatig stofzuigen en zo nodig dweilen is eigenlijk alles wat je moet doen om je vloer schoon te maken. Fluitje van een cent dus!

PVC-vloer schoonmaken

PVC-vloeren zijn waterbestendig en daardoor zijn eventuele vlekken in een handomdraai verwijderd. Valt er een glas drinken om? Geen enkele reden tot paniek! Heeft je peuter zijn artistieke talenten beoefend op je PVC-vloer? Geen probleem! Het schoonmaken van een PVC-vloer is heel eenvoudig. De meeste vlekken zijn met een vochtige doek te verwijderen omdat PVC-vloeren een beschermende toplaag hebben, ook wel de PU-laag genoemd. Onze PVC-vloeren hebben standaard vanuit de fabriek een ijzersterke PU-laag, en je kunt er ook altijd nog voor kiezen om een extra toplaag aan te brengen. De PVC-vloer wordt hiermee nog duurzamer en beter bestand tegen beschadigingen en vuil.

PVC-vloer reinigen

Zit er een hardnekkige vlek op je PVC-vloer die niet met een vochtige doek te verwijderen is? Gebruik dan de PVC-reiniger uit onze onderhoudsset om je vloer te reinigen. PVC-reiniger is specifiek voor het reinigen van PVC-vloeren. Dit schoonmaakmiddel is veilig voor PVC en laat geen waas achter. Als je toch gewone allesreiniger gebruikt, kijk dan goed naar de aanbevolen dosering. Te veel allesreiniger kan op den duur de PVC-vloer aantasten en een doffe waas achterlaten.

PVC-vloer dweilen

Het dweilen van een PVC-vloer kan je zonder zorgen doen. Kletsnat dweilen is niet eens nodig om je PVC-vloer goed schoon te krijgen, een licht vochtige doek is al voldoende. Belangrijker is dat je de dweil regelmatig opnieuw door het sop haalt. Met een schone dweil wordt het vuil beter opgenomen en zal het vloeroppervlak beter worden. Bij een kamer van 30 m2 zou je de dweil 2 tot 3 keer kunnen spoelen voor een optimaal resultaat.

Waarom vlekken verwijderen PVC-vloer

Is er een vlek ontstaan op je PVC-vloer? Wacht niet te lang met verwijderen. Het is heus niet erg als je een vlek niet direct opmerkt, maar wacht niet met het reinigen daarvan tot de eerstvolgende schoonmaakbeurt. Een vlek kan indrogen en hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt. Pak er niet te snel zeep bij, dit is in de meeste gevallen helemaal niet nodig, een vochtige doek is vaak al voldoende. Zeep kan ophopen en uiteindelijk een doffe plek worden. Vrijwel alle soorten dranken of etenswaren zijn met een vochtige doek te reinigen. Cosmetica op de vloer terechtgekomen? Gebruik dan de speciale PVC-reiniger voor het verwijderen van de vlek, je kan de PVC-reiniger desnoods onverdund gebruiken. Door de vloer goed te onderhouden verleng je de levensduur van de vloer aanzienlijk en blijft je vloer langer mooi. Heb je advies nodig over een vlek op je PVC-vloer? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of kom langs voor alle mogelijkheden!

Wanneer je vlek geen vlek is maar een beschadiging

Is er een ongelukje gebeurd en is er kleine schade ontstaan op je PVC-vloer? Dat is heel vervelend, een krasje of beschadiging op je nieuwe vloer is altijd naar. Gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor. In de onderhoudsset zit namelijk ook een flesje Strip & Clean. Dit is een krachtig onderhoudsmiddel dat je het best een tot twee keer per jaar kunt gebruiken. Kleine krasjes, zeepresten of een ‘looppad’ in de vloer zullen eenvoudig verdwijnen dankzij dit middel.
Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom vind je in de set ook onze vilt-lappen en doppen. Door al je meubels te voorzien van deze producten ben jij verzekerd van een krasvrije vloer.

En een laatste BeBo-tip! Investeer altijd in een goede droogloopmat bij alle buitendeuren! Het inlopen van zand en steentjes onder de schoenzolen is hoofdreden van de meeste krassen in PVC-vloeren. In onze fabriek kan je kiezen uit verschillende soorten en maten. Vraag onze medewerkers welke mat voor jou de beste is, we helpen je graag.

Onderhoud PVC-vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!