Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Wat is de prijs van massief hout per m²?

Ben je op zoek naar een massief houten vloer en wil je weten wat de prijs per vierkante meter is? Er zijn een aantal factoren belangrijk bij het bepalen van de prijs van de vloer, namelijk de leverancier, de afwerking en het type hout. Bij BeBo Parket begrijpen we dat de prijs van de vloer erg belangrijk is bij het kiezen van je vloer. Kom daarom deze week langs bij ons in de showroom tijdens de jaarlijkse fabrieksleegverkoop.

Prijzen per vierkante meter

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten hout, zoals massief eiken en massief grenen. Deze vloeren kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, zoals met lak of olie. We hebben voor ieder wat wils, voor een ruimer budget, maar ook als je een kleiner budget hebt. Maar we garanderen bij elke vloer in ons assortiment altijd de laagste prijsgarantie. Zo vind je altijd jouw droomvloer voor de laagste prijs van Nederland.

Fabrieksleegverkoop!

Mis onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop niet. Op dit moment bieden wij enorme kortingen op onze massief houten vloeren. Kortom, dit is het perfecte moment om jouw droomvloer uit te zoeken in onze showroom. Je bent van harte welkom in onze showroom, waar onze houtexperts klaarstaan om je te adviseren en alle mogelijkheden met jou te bespreken.

De hoge kwaliteit van onze vloeren

Bij BeBo streven we echt naar producten van hoge kwaliteit. We selecteren onze vloeren zorgvuldig op basis van uitstraling, duurzaamheid en kwaliteit. Omdat we deze vloeren zorgvuldig uitkiezen, kunnen we ook garanderen dat je nieuwe massief houten vloer lang meegaat en dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt.

Kom lang in onze showroom

Ons volledige assortiment massief houten vloeren kun je in onze showroom bekijken! Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom, waar een kopje koffie en thee alvast voor je klaarstaan. Daarna zullen onze verkoopexperts je voorzien van alle informatie over de prijzen per vierkante meter en je helpen bij het maken van de juiste keuze. Wacht zeker niet langer en kom gezellig langs om te profiteren van onze fantastische aanbiedingen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!