Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Fineerparket

Hou je van de uitstraling van een massieve parketvloer, maar vind je dit aan de prijzige kant? Dan is fineerparket de perfecte keuze. Deze samengestelde parketvloer is een voordeligere versie van massief parket en heeft daarnaast ook nog veel andere voordelen. Daarnaast maak je ook nog eens een milieu bewuste keuze als je kiest voor fineerparket.

Wat is fineerparket?

Fineerparket bestaat net als iedere andere parketvloer uit hardhout. Het is opgebouwd uit verschillende lagen waardoor hij vrijwel alle praktische voordelen van een laminaatvloer bezit. Het is een erg stevige vloer die dat te danken heeft aan de ultra hoge densiteitplaat (HDF) waarop de fineer laag is verlijmd. In combinatie met de dikke vernislagen heeft deze fineerparket vloer een hogere stabiliteit dan elk ander natuurproduct.

Fineerparket van Bebo Parket

Voordelen fineerparket

  • Fineerparket heeft vele voordelen die een laminaatvloer ook biedt
  • Fineerparket is gemakkelijk te onderhouden
  • Het parket beschikt over een handig uniclic- systeem
  • Het is een zeer stabiele vloer, met een hoge weerstand tegen indrukken
  • Fineerparket is gemaakt van een kostbare en natuurlijke grondstof
  • Door de dunne toplaag goedkoper dan een massief houten vloer

Ecologisch verantwoorde keuze

Als je kiest voor fineerparket maak je een ecologisch verantwoorde keuze. De toplaag van fineerparket bestaat uit een dun laagje edel hout. Voor deze laag wordt de boom als het ware geschild. Deze vellen worden daarna versneden tot fineerhout. Dit wordt vervolgens verlijmd op de stabiele drager. Op deze wijze wordt bij de productie van fineerparket duurzaam omgesproken met het gebruik van edel hout. Houten vloeren koop je goedkoop bij Bebo Parket en worden aan huis bezorgd, bekijk ons assortiment!

Lees hier de meest gestelde vragen

Wat is fineerparket?

Fineerparket is een vloerbedekking waarbij een dunne laag massief hout (fineer) op een drager van HDF (High Density Fibreboard) is gelijmd. Het wordt ook wel laminaatparket genoemd. Het ziet eruit als massief houten parket, maar is goedkoper en minder gevoelig voor werking.

Fineerparket, heeft het nadelen?

Fineerparket heeft als nadeel dat de houten toplaag dunner is, waardoor de vloer minder vaak geschuurd kan worden in vergelijk met een massief houten parketvloer. Dit maakt de levensduur over het algemeen wat korter.

Hoe moet fineerparket onderhouden worden?

Om fineerparket te onderhouden is het belangrijk om de vloer regelmatig te stofzuigen of te vegen en zo nodig vochtig te dweilen met een mild reinigingsmiddel. Vermijd echter het gebruik van te veel water, omdat dit kan leiden tot opzwelling van de HDF-dragers.

Kan fineerparket in visgraatpatroon gelegd worden?

Ja, fineerparket kan ook in visgraatpatroon gelegd worden. Dit vereist echter wel een zorgvuldige voorbereiding en enige ervaring is gewenst.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!