Fineerparket

Houd u van de uitstraling van een massieve parketvloer, maar vind u dit aan de prijzige kant? Dan is fineerparket de perfecte keuze. Deze samengestelde parketvloer is een voordeligere versie van massief parket en heeft daarnaast ook nog veel andere voordelen. Daarnaast maakt u ook nog eens een milieu bewuste keuze als u kiest voor fineerparket.

Wat is fineerparket?

Fineerparket van Bebo ParketFineerparket bestaat net als iedere andere parketvloer uit hardhout. Het is opgebouwd uit verschillende lagen waardoor hij vrijwel alle praktische voordelen van een laminaatvloer bezit. Het is een erg stevige vloer die dat te danken heeft aan de ultra hoge densiteitplaat (HDF) waarop de fineer laag is verlijmd. In combinatie met de dikke vernislagen heeft deze fineerparket vloer een hogere stabiliteit dan elk ander natuurproduct.

Voordelen fineerparket

  • Fineerparket heeft vele voordelen die een laminaatvloer ook biedt
  • Fineerparket is gemakkelijk te onderhouden
  • Het parket beschikt over een handig uniclic- systeem
  • Het is een zeer stabiele vloer, met een hoge weerstand tegen indrukken
  • Fineerparket is gemaakt van een kostbare en natuurlijke grondstof
  • Door de dunne toplaag goedkoper dan een massief houten vloer

Ecologisch verantwoorde keuze

Als u kiest voor fineerparket maakt u een ecologisch verantwoorde keuze. De toplaag van fineerparket bestaat uit een dun laagje edel hout. Voor deze laag wordt de boom als het ware geschild. Deze vellen worden daarna versneden tot fineerhout. Dit wordt vervolgens verlijmd op de stabiele drager. Op deze wijze wordt bij de productie van fineerparket duurzaam omgesproken met het gebruik van edel hout. Houten vloeren koopt u goedkoop bij Bebo Parket en worden aan huis bezorgd, bekijk ons assortiment!

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek