PVC vloer donkerbruin

Een donkerbruine PVC vloer staat heel chique en modern, maar een donkerbruine PVC vloer is wel een gedurfde keuze. Niet iedereen staat open voor de mysterieuze look van een donkerbruine PVC vloer. We zien een donkerbruine PVC vloer vaak in een landelijk-modern interieur. In combinatie met opvallende kleuren staat een donkerbruine PVC vloer heel stijlvol. Let er wel op dat je niet te veel kleuren combineert met de donkerbruine PVC vloer. Het interieur kan hierdoor al snel druk ogen. Hou het geheel rustig door veel witte tinten te gebruiken, gemixt met één felle kleur. De donkerbruine PVC vloer komt hierdoor perfect tot z’n recht. 

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

Donkerbruine PVC vloer kopen

Op zoek naar een donkerbruine PVC vloer? Bij ons vind je een groot assortiment aan donkerbruine PVC vloeren. Overigens betekent dit niet dat elke donkerbruine PVC vloer daadwerkelijk heel donker van kleur is. Een diepbruine of hele warme tint bruin behoort ook tot de opties. Weet je niet zeker of je voor een donkerbruine PVC vloer moet gaan? Leg ons je ideeën en wensen voor, dan denken we graag met je mee. We hebben een ruim assortiment PVC vloeren in allerlei kleuren. Mocht je er toch vanaf zien om een donkerbruine PVC vloer te kopen, dan weten we zeker dat je toch bij ons slaagt met een andere kleur PVC vloer. Bekijk al onze donkerbruine PVC vloeren in de showroom, dan kunnen we je het beste helpen! 

PVC vloer donkerbruin

Donkerbruin laminaat brede plank met v groef en voelbare houtstructuur 8 millimeter dikEen donkerbruine PVC vloer staat erg mooi in de badkamer. PVC vloeren staan erom bekend dat ze perfect in een vochtige ruimte kunnen worden geplaatst. Waarom dan niet een donkerbruine PVC vloer in de badkamer? Ga voor een natuurlijke look in de badkamer en combineer een donkerbruine PVC vloer met houtlook met andere natuurlijke elementen. Voor badkamertegels en andere accessoires kan je terecht bij ons zusterbedrijf Bebo Tegels. 

Donkere PVC vloer

Een PVC vloer in donkerbruin heeft een bepaalde uitstraling. PVC donkerbruine vloeren vallen direct op in een interieur. Het is dan ook best een gewaagde keuze; niet veel mensen durven voor een donkere PVC vloer te kiezen. Het beste is als je van tevoren goed weet hoe je een donkere PVC vloer wil combineren. Heb je al bepaalde meubels in gedachten, dan is het matchen met een donkere PVC vloer zo gedaan. In veel woonbladen is een donkere PVC vloer te zien, het wordt steeds populairder om te kiezen voor een PVC donkerbruine vloer. Zo zie je vuil en stof veel minder snel op een donkere PVC vloer, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Ook het schoonmaken van een donkere PVC vloer is een eitje. Regelmatig stofzuigen is hierbij het belangrijkste. Overigens is dweilen geen enkel probleem. PVC vloeren zijn waterbestendig, dus je kunt zo nat dweilen als je wil.

Moderne PVC vloer

Op zoek naar een moderne PVC vloer? In ons assortiment vind je vele kleuren en dessins PVC vloeren. Naast een aantal tijdloze uitvoeringen houden we ook altijd rekening met de laatste woontrends. Donkere PVC vloeren en donkerbruine PVC vloeren vallen onder de laatste woontrends. Kom ook eens kijken in de showroom en zoek een moderne kleur PVC vloer uit! In de showroom kunnen we je het beste helpen met het maken van een keuze, maar je kunt ook telefonisch of per e-mail bestellen. We helpen zelfs klanten middels videobellen, zodat je toch alle donkere PVC vloeren kunt bekijken. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Graag tot ziens! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!