Donkerbruine PVC-vloer

Een donkerbruine PVC-vloer staat heel chique en modern, maar een donkerbruine PVC-vloer is wel een gedurfde keuze. Niet iedereen staat open voor de mysterieuze look van een donkerbruine PVC-vloer. We zien een donkerbruine PVC-vloer vaak in een landelijk-modern interieur. In combinatie met opvallende kleuren staat een donkerbruine PVC-vloer heel stijlvol. Let er wel op dat je niet te veel kleuren combineert met de donkerbruine PVC-vloer. Het interieur kan hierdoor al snel druk ogen. Hou het geheel rustig door veel witte tinten te gebruiken, gemixt met één felle kleur. De donkerbruine PVC-vloer komt hierdoor perfect tot z’n recht. 

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek Videobellen
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€2,98

Kom naar de fabriek Videobellen
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek Videobellen
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€4,98

Kom naar de fabriek Videobellen
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek Videobellen
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek Videobellen
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

Donkerbruine PVC-vloer kopen

Op zoek naar een donkerbruine PVC-vloer? Bij ons vind je een groot assortiment aan donkerbruine PVC-vloeren. Overigens betekent dit niet dat elke donkerbruine PVC-vloer daadwerkelijk heel donker van kleur is. Een diepbruine of hele warme tint bruin behoort ook tot de opties. Weet je niet zeker of je voor een donkerbruine PVC-vloer moet gaan? Leg ons je ideeën en wensen voor, dan denken we graag met je mee. We hebben een ruim assortiment PVC-vloeren in allerlei kleuren. Mocht je er toch vanaf zien om een donkerbruine PVC-vloer te kopen, dan weten we zeker dat je toch bij ons slaagt met een andere kleur PVC-vloer. Bekijk al onze donkerbruine PVC-vloeren in de showroom, dan kunnen we je het beste helpen! 

PVC-vloer donkerbruin

Donkerbruin laminaat brede plank met v groef en voelbare houtstructuur 8 millimeter dikEen donkerbruine PVC-vloer staat erg mooi in de badkamer. PVC-vloeren staan erom bekend dat ze perfect in een vochtige ruimte kunnen worden geplaatst. Waarom dan niet een donkerbruine PVC-vloer in de badkamer? Ga voor een natuurlijke look in de badkamer en combineer een donkerbruine PVC-vloer met houtlook met andere natuurlijke elementen. Voor badkamertegels en andere accessoires kan je terecht bij ons zusterbedrijf Bebo Tegels. 

Donkere PVC-vloer

Een donkere PVC-vloer heeft een bepaalde uitstraling. Donkere PVC-vloeren vallen direct op in een interieur. Het is dan ook best een gewaagde keuze; niet veel mensen durven voor een donkere PVC-vloer te kiezen. Het beste is als je van tevoren goed weet hoe je een donkere PVC-vloer wil combineren. Heb je al bepaalde meubels in gedachten, dan is het matchen met een donkere PVC-vloer zo gedaan. In veel woonbladen is een donkere PVC-vloer te zien, het wordt steeds populairder om te kiezen voor een donkere PVC-vloer. Zo zie je vuil en stof veel minder snel op een donkere PVC-vloer, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Ook het schoonmaken van een donkere PVC-vloer is een eitje. Regelmatig stofzuigen is hierbij het belangrijkste. Overigens is dweilen geen enkel probleem. PVC-vloeren zijn waterbestendig, dus je kunt zo nat dweilen als je wil.

Moderne PVC-vloer

Op zoek naar een moderne PVC-vloer? In ons assortiment vind je vele kleuren en dessins PVC-vloeren. Naast een aantal tijdloze uitvoeringen houden we ook altijd rekening met de laatste woontrends. Donkere PVC-vloeren en donkerbruine PVC-vloeren vallen onder de laatste woontrends. Kom ook eens kijken in de showroom en zoek een moderne kleur PVC-vloer uit! In de showroom kunnen we je het beste helpen met het maken van een keuze, maar je kunt ook telefonisch of per e-mail bestellen. We helpen zelfs klanten middels videobellen, zodat je toch alle donkere PVC-vloeren kunt bekijken. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Graag tot ziens! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!