Hoogglans wit laminaat 

Een witte hoogglans laminaatvloer geeft een schitterende en ruime uitstraling aan uw leefruimte. Bebo parket garandeert je de laagste prijsgarantie en het ruimste assortiment. Dit doordat we een eigen fabriek hebben. kom naar de fabriek om het totale assortiment te bekijken.

Hoogglans wit laminaat vloer

Hieronder tref je een tweetal voorbeelden van wit hoogglans laminaat aan.

Hoogglans wit laminaat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

icm ondervloer & plinten

Wij hebben al laminaat vanaf

€8.98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Wit hoogglans laminaat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

icm ondervloer & plinten

Wij hebben al laminaat vanaf

€8.98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag

Sfeerimpressie wit hoogglans laminaat

Een witte hoogglans laminaatvloer staat voor luxe en geeft iedere ruimte een moderne draai. Het gladde, hoogglans oppervlak maakt een ruimte optisch ruimer. Het staat niet alleen prachtig in iedere woning, maar ook in kantoor-, bedrijf- en winkelpanden. Het oppervlak van hoogglans laminaat geeft niet alleen een luxueuze glans, maar draagt tevens ook bij aan de bescherming van de vloer. Het is een harde laag die geschikt is voor intensief beloop.

Sfeerimpressie wit hoogglans laminaat

Deze week fabrieks leegverkoop

Wij ruimen op = op

Hoe ziet wit hoogglans laminaat eruit?

Een witte hoogglans laminaatvloer zorgt voor een opvallende aanblik in uw woning. Het oogt strak en modern, maar is vrijwel te combineren met iedere stijl en smaak. Het gladde, glanzende oppervlak doet de ruimte groter lijken. Wit hoogglans laminaat is daardoor perfect geschikt voor kleine ruimten waar een ruime uitstraling wordt gewenst.

fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week

Eigenschappen wit hoogglans laminaat

Een witte hoogglans laminaatvloer heeft een aantal voordelige eigenschappen. Dankzij het gladde oppervlak is het een laminaat die goed te onderhouden is. Wit hoogglans laminaat is natuurlijk op zijn mooist wanneer het zijn prachtige glans behoud. Het is eenvoudig stofvrij te maken en tevens licht af te nemen met een vochtige dweil.

Waar te leggen?

Een wit hoogglans laminaatvloer is in iedere ruimte te leggen wat u wenst. Het gladde oppervlak geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar heeft tevens ook een beschermende werking. Dit maakt het een stevige laminaatvloer waardoor het veel belopen kan worden. Hierdoor is wit hoogglans laminaat door het hele huis te leggen.

Bel naar onze fabriek!

Veel gezochte laminaat vloeren