Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Over ons

Bebo Parket

Bebo Parket produceert vloeren in eigen fabriek. Daarnaast kopen wij vloeren van bekende merken in uit heel Europa. Wij produceren lamelparket, visgraatvloeren en tapis vloeren. Daarnaast hebben wij ook onze eigen laminaatlijn Twenterand Flooring. Onze inkopers kopen veel eiken grenen vanuit Oost- Europa en Frankrijk zodat wij zelf de controle hebben op duurzaam hout van een goede kwaliteit. Ons afzetgebied is hoofdzakelijk aan vloerenbedrijven in Nederland, Duitsland, België, England en Scandinavië.

Verkoop particulieren en bedrijven

Bebo Parket is een groothandel en verkoopt aan bedrijven. Sinds enkele jaren verkopen wij ook aan particulieren zodat ook de particuliere klant kan profiteren van scherpe prijzen en goede kwaliteit. Wij hebben drie vestigingen in Vriezenveen waar iedere particulier een vloer en aanverwante artikelen kan vinden. Zes dagen per week zijn wij geopend voor bedrijven en particulieren. Tevens bieden wij de beste service op het gebied van bezorgen en het leggen van een vloer.

Vloer bezorgen of direct meenemen

Als de gewenste vloer gevonden is wordt je verder geholpen omtrent verdere afspraken wat betreft het bezorgen of direct meenemen van de vloer. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om de vloer te laten leggen door onze best opgeleide vakmannen met jarenlange ervaring. Voor al deze zaken en eventuele andere zaken wordt gezorgd. Voor vragen of advies, neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan zes dagen per week klaar voor de klant om het beste advies te geven.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!